ATV'nin 6 sezondur salı akşamları reyting listelerini altüst eden dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. yeni bölümü 26 Ekim Salı akşamı ekranlara gelecekti. Daha öncesinde kanalın Twitter hesabından yaptığı duyuru ve EDHO yeni bölüm fragmanının ardından dizi takipçileri aynı gün ve aynı saatte ekran başına kilitlendi. Ancak yaşanan büyük şok izleyiciyi isyan ettirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son anda ATV yayın akışından kaldırıldı ve Baba Parası filmi ekrana geldi. Beklenmedik bu gelişmeyle "EDHO niye yayınlanmadı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi kanalda, ne zaman oynayacak?" sorularına yanıt aranırken EDHO kanal mı değiştiriyor, başka kanala mı geçecek, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz final mi yapacak soruları da akılları kurcalamaya başladı. Peki, EDHO niye yayınlanmadı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi kanalda, ne zaman oynayacak? Merak edilen son bilgiler yazının devamında...

EDHO niye yayınlanmadı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi kanalda, ne zaman oynayacak?

TV ekranlarının uzun soluklu dizileri arasına katılan ve 6 sezondur reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölümü heyecanla beklenirken son anda yayından kaldırılmasının etkisi hâlâ sürüyor. Bu hafta EDHO yayınlanacak mı diye merak eden takipçiler bir açıklama bekliyor.

Sezon başından beri ATV ile yapım ekibi arasında birtakım anlaşmazlıkların yaşandığı iddiaları dolaşmaktaydı. Yapım ekibinin bu anlaşmazlığa bağlı olarak son anda diziyi kanala vermediği de güncel iddialar arasında. Öte yandan dizinin kanal değiştireceği ve bundan sonra farklı bir kanalda ekrana geleceği de konuşuluyor. Ancak bu iddiaların hiçbiri resmi bir açıklamaya dayanmıyor.

2 Kasım Salı akşamı ATV'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanacak mı, hep birlikte göreceğiz. 

Editör: TE Bilisim