Cumartesi akşamları en çok izlenen yapımlardan biri olan TRt 1 Gönül Dağı dizisi oyuncu kadrosu izleyicinin araştırma konuları arasında yer alıyor. Dizinin gözde simalarından biri olan Gönül Dağı Taner kaç yaşında, gerçek adı ne, aslen nereli? Gönül Dağı Taner (Berk Atan) boyu kaç? araştırmaları ise en sık araştırılan konulardan biri olarak dikkati çekiyor. Dilek karakteriyle dizide rol alan Gülsim Ali İlhan'ın partneri, Dülek'in sözlüsü olan Taner'in gerçek adını ve yaşam öyküsünü merak edenler için Gönül Dağı Taner kaç yaşında, gerçek adı ne, aslen nereli? Gönül Dağı Taner (Berk Atan) boyu kaç? sorularının yanıtı haberde!..

Gönül Dağı Taner kaç yaşında, gerçek adı ne, aslen nereli? Gönül Dağı Taner (Berk Atan) boyu kaç?

Yetenekli oyuncu Berk Atan, TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Taner karakteriyle rol almaktadır.

Taner ve Dilek çocukken birbirlerine aşık olmuştur. Fakat Dilek’in kasabadan ayrılmasından sonra çok üzülse de aşkı hiç bitmemiştir, tabi kasabaya mühendis olarak döndüğünü öğrenince de dünyası değişmiştir.

Taner'in ailesi çiftçilik ile uğraşıyor, tabi onun da kendisine göre hedefi var. Fakat, şuanda tüm dünyası Dilek üzerine kurulu.

Berk Atan 26 Eylül 1991 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Berk Atan İzmir Bornova doğumludur.

1,89 cm boyundaki Berk Atan, 83 kilodadır.

Tiyatro eğitimi almasının yanı sıra 2012 Best Model of Turkey seçilerek hem kariyerinin en önemli adımını atmış hem de göz önünde bulunmaya başlamıştır.

İlk deneyimini Her Şey Yolunda Merkez adlı seri ile 2013 yılında yapmıştır. Yani kariyerinin başlangıcına 2013 diyebiliriz, o günden bu yana toplamda 7 yapımda bulunmuştur.

Berk Atan'ın oynadığı diziler

Cennetin Gözyaşları
Dayan Yüreğim
Güneş’in Kızları
Altındağlı
Her Şey Yolunda Merkez

Editör: TE Bilisim