Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan ve gerçek hayat hikayesinden esinlenilerek yazılan Camdaki Kız dizisi son bölümü yine milyonları ekrana kilitledi. Camdaki Kız 21 bölümde Feride Adil Bey'i köşeye sıkıştırırken Nalan yaşadıklarına tahammül etmekte zorlanmaktadır. Öte yandan çıktığı yolda beklenmedik sürprizlerle karşılaşan Muzo'nun ise bu durumdan nasıl kurtulacağı merak edilmekte. Diziyi internetten kesintisiz, full, HD izlemek için Camdaki Kız 21 bölüm tek parça izle! Kanal D Camdaki Kız son bölüm izle! Camdaki Kız son bölüm YouTube kesintisiz izle 21. bölüm bilgileri yazmızıda.

Camdaki Kız 21 bölüm tek parça izle! Kanal D Camdaki Kız son bölüm izle!

Camdaki Kız son bölüm YouTube kesintisiz izle 21. bölüm

Camdaki Kız 21. bölümde neler oldu?

Adil’in Cana ile görüştüğünü gören Nalan; Cana’nın evine giderek onu babasından uzak durması konusunda uyarır. Cana ise parasız kaldığı için Alp’in güvenini tekrar kazanmaya çalışırken, Adil ile olan planlarına devam etmektedir.

Yeni otel için düzenlenen basın toplantısında Nalan’a yöneltilen sorular ve ilgi Sedat’ı sinirlendirir. Muzo’nun kız arkadaşı olduğunu öğrenen Gülcihan, ikinci gelin adayı Melisa ile tanışmak için konakta yemek organize eder.

Camdaki Kız oyuncuları kimler?

Burcu Biricik - Nalan Yılmaz
Feyyaz Şerifoğlu - Sedat Koroğlu
Hande Ataizi - Cana Yılmaz
Tamer Levent - Rıfat Koroğlu
Nur Sürer - Feride İpekoğlu
Devrim Yakut - Gülcihan Koroğlu
Selma Ergeç - Selen Koroğlu
Şerif Erol - Adil İpekoğlu
Tuğrul Tülek
Nihal Menzil - Hafize
Feri Baycu Güler
Hamza Yazıcı - Tako
Merve Polat

Editör: TE Bilisim