Göreve geldiği ilk günden beri icraat yapmayarak AK Parti döneminde hizmete alınan projelere çökme fantezisi bulunan CHP’li İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni bir fiyaskoyla gündem oldu.

İMAMOĞLU, BİR PROJEYE DAHA ÇÖREKLENDİ

Bugün “Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi” açılış programında konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Atıklardan enerji üretiyoruz. Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın en büyük Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi’ni İstanbul’a kazandırıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

İmamoğlu’nun “Atık Yakma Tesisi” balonu ise kısa sürede patladı.

YALANI BARAÇLI’NIN PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKARDI

İBB eski Genel Sekreteri ve şimdi Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Hayri Baraçlı’nın 25 Şubat 2019 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım İmamoğlu’nun, bir AK Parti projesine daha nasıl çöktüğünü gözler önüne serdi.

Baraçlı Paylaşımında şu ifadelere yer vermiş:

“Eyüp Odayeri’nde inşa ettiğimiz Avrupa’nın en büyük “Atık Yakma ve Enerji Üretme Tesisi”ni yerinde inceledik, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yılda bir milyon tonu aşkın atığın bertaraf edileceği tesisle, hem milli ekonomiye hem de doğaya katkı sağlayacağız.”

ÖZALAN’DAN TEPKİ: CHP VE ORTAKLARI, ÇALIŞMAZ, ÇALIŞIYORMUŞ GİBİ YAPAR

Baraçlı ve İmamoğlu’nun paylaşımlarına sosyal medya hesabında yer veren AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ise, “Övündüğü proje, her zamanki gibi bir AK Parti projesi. Kalitesi, vizyonu ve çapı olmadığı için bizim eserlerimizde övünmeye kalkıyor.” ifadelerini kullandı.

Özalan paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Ekrem İmamoğlu, 0(sıfır) icraat ile yan gelip yatmaya devam ediyor. CHP ve ortakları, çalışmaz, çalışıyormuş gibi yapar.”
Editör: TE Bilisim