Türkiye Portekiz maçı nerede oynanacak? Türkiye Portekiz maçı ne zaman olacak? soruları sosyal medyada gündem oldu. 2022 Dünya Kupası elemeleri play-off yarı final maçında A Milli Futbol Takımımız, deplasmanda Portekiz'e konuk oluyor. Son iki maçını kazanarak adını Dünya Kupası'na yazdırmak isteyen millilerimiz galibiyet istiyor. Peki, Türkiye Portekiz maçı nerede oynanacak? Türkiye Portekiz maçı ne zaman olacak? İşte Portekiz Türkiye maçı ile ilgili ayrıntılar...

TÜRKİYE PORTEKİZ MAÇI NEREDE OYNANACAK?

A Milli Futbol Takımımızın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalindeki rakibi Portekiz oldu. A Milli Takım, yarı finalde Portekiz ile deplasmanda karşılaşacak. Milliler, güçlü rakibini elemesi halinde final müsabakasını Türkiye'de oynayacak.

TÜRKİYE PORTEKİZ MAÇI NE ZAMAN OLACAK?

2022 Dünya Kupası elemeleri Play-offlarda yarı final maçları 24 Mart 2022, final maçları ise 29 Mart 2022 tarihinde oynanacak.

Avrupa Elemeleri'nden gelen en iyi 6 ikinci kurada seri başı oldu ve bu takımlar yarı final karşılaşmalarını kendi sahalarında oynayacak. Final maçlarının ev sahipleri ise yarı final eşleşmelerinin belirlenmesinin hemen ardından başka bir kura ile tespit edilecek.

Editör: TE Bilisim