Gaziantep’te 3 aylık bebeği darbeden caninin kayınbabası hastane önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

“BUNUN GİBİLER İÇERİDEN ÇIKMASIN”

Anne Semra Göç'ün babası Mustafa Uçar, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, damadının cezaevinden çıkmasını istemediğini belirterek, "Başkaları da böyle çekmesin. Bunun gibiler içeriden çıkmasın. Başka da bir diyecek sözüm yok, uzun bir ceza alsın istiyorum." dedi.

“KIZIMA CEP TELEFONU ALMIYORDU BELKİ ÇEKER DİYE”

Damadının kızına daha önce de şiddet uyguladığını aktaran Uçar, şöyle konuştu:

"Kızım şüphelenmiş çekmiş, iyi etmiş. Kızım, bebeğin yüzünde morarmalar görmüş ben de 'kızım o zaman fotoğrafını çek, gizlice videoya çek, bunu yakalayayım' dedim. O da çekti, kızım konuşacak durumda değil çocuğu da iç kanama geçiriyor. Başka da bir şey söyleyemiyorum. Yaklaşık 1 yıl 3 aydır evlilerdi. Daha önce mahkemelikti bunlar, büyükler araya girdi, bende çocuğumun yuvasının bozulmaması için 'birleşsinler' dedim. Son dönemlerde avukata 'dosyayı kapatmayın' dedim. Ondan sonra biraz şüphelendik, kızım da şüphelenmiş. Kızıma telefon verdim, 'çek' dedim. Kızıma cep telefonu almıyordu belki çeker diye. Ben de cep telefonu verdim kızıma gizlice onu çekmiş. Çektiği gün telefonu kızımdan aldım. Annesi görmüş, konuşamamış, ' baba gel beni al' dedi. Ben de can güvenliği olmadığı için gittim çocuğumu aldım geldim. Sonra çocuğun gözünde bir morarma vardı 'buna darp raporu alalım' dediler, çocuk hastanesinden darp raporu aldık. Rapor için gittik ama bebek iç kanama geçiriyormuş."

MİNİK YAVRUCAK YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRÜYOR

Cani babası tarafından öldüresiye dövülen 3 aylık bebeğin tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Özel Anka Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı İsmail Demir, bebeğin gece saatlerinde Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden kendilerine sevkli olarak kafa travması şikayetiyle geldiğini söyledi.

Beyin kanaması tespit edilmesi üzerine bebeğin yoğun bakım takibi için hastanelerine getirildiğini dile getiren Demir şöyle konuştu:

"Gece 1 civarında hastanemize geldiğinde şuur durumu uykuya meyilliydi, hareketlerinde biraz azlık vardı. Genel olarak çok da kötü değil ama iyi de değildi, şuur durumundan dolayı, travmaya bağlı olarak. Yapılan tetkiklerinde kanama tespit edildi. Ameliyatlık bir durumu yoktu ve medikal tedavisine başladık. Çekilen kontrol tomografilerinde kanamasında artış olmaması üzerine medikal olarak şu an yoğun bakımda tedavi etmekteyiz. Geçirdiği kanamadan dolayı hayati tehlikesi devam ediyor."
Editör: TE Bilisim