Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız Perşembe akşamlarının reyting zirvelerinde yayın hayatına devam ederken 2 Aralık akşamı yayınlanan 22. bölümde nefes kesen gelişmeler yaşandı. Adil Bey'in sırrı gün yüzüne çıkarken babasını takip eden Nalan beklenmedik kabir ziyaretine tanık olur. Nalan, varlığından haberdar bile olmadığı gerçek annesinin kabri başında Adil Bey'i görmüştür. Nalan için gerçekler ne zaman ortaya çıkacak? Gelişmeleri öğrenmek için Camdaki Kız son bölüm tek parça izle! (22 Bölüm 2 Aralık) Kanal D Camdaki Kız 22. bölüm izle kesintisiz full YouTube aramaları sürüyor. Öte yandan Melisa ile sahte beraberliği gitgide çıkmaza sürüklenen Muzo ise yeni çözümler arayışındadır. Diziyi canlı yayında izleyemeyen veya yeniden izlemek ve tüm detayları öğrenmek isteyenler için Camdaki Kız son bölüm tek parça izle! (22 Bölüm 2 Aralık) Kanal D Camdaki Kız 22. bölüm izle kesintisiz full YouTube izleme videosu metnin devamında.

Camdaki Kız son bölüm tek parça izle! (22 Bölüm 2 Aralık) Kanal D

Camdaki Kız son bölüm YouTube videosu ise metnin sonunda yer almaktadır.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Tamer Levent, Nur Sürer, Devrim Yakut ve birçok usta isimle reyting listelerindeki tahtını koruyan Camdaki Kız dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı addaki romanından uyarlamadır.

Camdaki Kız dizisi her hafta perşembe akşamları saat 20.00'de izleyicisiyle buluşmaktadır.

Camdaki Kız 22. bölümde, Nalan, Adil Bey'in sürpriz bir ziyaretine tanık olur. Feride'nin tavırlarına anlam veremeyen Nalan gerçekleri öğrenecek mi?

Öte yandan konağa gelen Hayri’yle Melisa’nın karşılaşmasını engelleyen Muzo, Nalan’ın sözlerinden sonra kendisini Melisa ile sahte ilişkisine devam etmek zorunda hisseder. Sedat, Melisa ile ilgili bildiği gerçekleri Muzo’ya söylemenin bir yolunu ararken, Melisa’nın da Sedat ile ilgili bir planı vardır. 

Camdaki Kız 22. bölüm izle kesintisiz full YouTube!

Editör: TE Bilisim