Demon Slayer 2. Sezon başladı mı 2021? Demon Slayer yeni sezon ne zaman başlayacak? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. İlk sezonu 26 bölüm süren ve büyük ilgi gören Demon Slayer, manga serisi bir dizi ve manga sevenler için de fazlasıyla eğlenceli bir dizi. Uzun bir süredir izleyiciler Demon Slayer 2. Sezon ne zaman başlayacak, dört gözle bekliyor. Peki Demon Slayer 2. Sezon başladı mı 2021? Demon Slayer yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

DEMON SLAYER YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Demon Slayer 2. Sezon fragmanı paylaşıldı. Son dönemde adından en çok söz ettiren animelerden biri olan Kimetsu no Yaiba, yeni sezonu ile maceraya kaldığı yerden devam edecek.

Koyoharu Gotouge’un aynı adlı manga serisine dayanan Demon Slayer (Kimetsu no Yaiba), Tanjiro Kamado adlı karakterin hayatına odaklanıyor. Tanjiro bir iblisin ailesini öldürmesi ve kalan tek kız kardeşinin de yarı iblise dönüşmesinin ardından iblis celladı olmaya karar verir.

Studio Ghibli ve Hayao Miyazaki imzalı yapımı geçerek 20 yıllık gişe tahtını değiştiren yapım, geçen günlerde resmi olarak 2. sezon onayı da aldı. Nihayet, beklenen devam sezonuna dair çıkış tarihi yılını da içeren ilk fragman yayınlandı.

DEMON SLAYER 2. SEZON BAŞLADI MI 2021?

7 bölümlük Mugen Train arkı, Kyojuro Rengoku’nun Mugen Train olaylarından önce yaşadıklarını anlatacak. Yani bu bölümler daha önce hiç görülmemiş sahneler içerecek.

Ardından 2. sezona asıl giriş, Entertainment District arkı ile 5 Aralık 2021’de yapılacak. Uzun süredir beklenen yeni sezon başlangıcı, Daki adlı iblisin yer alacağı bir saatlik özel bölüm ile başlayacak.

Editör: TE Bilisim