Kaya Temel / Özel haber

Galatasaray 2. Başkanı Ali Polat Bengiserp, bu sponsorluk anlaşmasında bütçe konuşulmadığını ve Hepsiburada’nın her konuda destekte bulunacağını belirtti. Hepsiburada'ya katkılarından dolayı teşekkür eden Bengiserp, " Süper Lig'de takımımıza güveniyoruz. İnşallah onlar da erkek takımımız gibi Avrupa'da ses getiren maçlar oynayacaklar." dedi.

"GENÇLERE İLHAM"

Hepsiburada İş Geliştirme Grup Başkanı Mutlu Erturan, 25 bin kadın girişimciyi desteklediklerini belirterek, "Biliyoruz ki yaptığımız sponsorluklar sadece para desteği değil arkasında ilham veren hikayeler oluşturacak. Çok daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayıp, asıl buna cesareti olmayan 'bunu yapabilir miyim' diyen kadınlarımıza, genç kızlarımıza ilham olsun. Bunu çok daha geniş kitlelere ulaştıralım istiyoruz." dedi.

12 FUTBOLCU İMZALADI

Galatasaray Hepsiburada Takımı, transfer ettiği 12 futbolcusuyla sözleşme imzaladı.

Sarı-Kırmızılılarda, Samia Ahmed Mohammed Adam, Amanda Ferreira, Berthe Prudence Andiolo Ongnomo, Angie Sandrith Telles Ortiz, Ijeoma Queenth Daniels, Milica Denda, Sudenur Sözüdoğru, Didem Dülber, Arzu Akkurt, Büşra Kenet, Zeynep Nisa Üner ve Sibel Göker sözleşme imzalayan futbolcular oldu.

Editör: TE Bilisim