Altınci nesil Astra modeli iddialı ve yalın tasarım dili ile Opel sunacağı pazarların içerisinde Türkiye de yer alıyor. Ülkemizde geniş bir kitleye sahip olan Opel’in Astra’nın 2022 model arası şimdiden büyük beğeni topladı. Yeni model için her ne kadar Türkiye satışı kesin olsa da ne zaman satılacağı merak ediliyor. Peki, 2022 Opel Astra Türkiye’ye ne zaman gelecek?

2022 Opel Astra Türkiye’ye ne zaman gelecek?

Yapılan açıklamaya göre seri, 2022 yılında Türkiye’de olacak. Şu an için söylenen 2022 yılının ikinci çeyreğinde aracın satışa çıkacağı. Muhtemelen yeni yılın bahar aylarında seri ile tanışacağız.

Henüz tam net bir tarih olmasa bile Mayıs, Haziran ayları içerisinde Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.Seri satışa çıkmadan önce Türkiye lansmanı yapılacaktır ve 2022 Opel Astra için merak edilen Türkiye detayları açıklanacaktır.

Yeni Astra ile tasarım ve konforda atılımı temsil eden özel bir iç mekan bizleri bekliyor. Bununla birlikte en ileri teknolojiler ile model oldukça işlevsel bir hale getiriliyor. Tamamen dijital olan kokpit versiyona bağlı olarak; biri 10″ olmak üzere iki adet geniş ekran ve sürücü yan havalandırma ızgaraların birleşimiyle bütünleşik bir görünüm sergiliyor.

Editör: TE Bilisim