68 yaşındaki efsane teknik adam Yılmaz Vural'ın 7 ay sonra yeniden teknik direktörlük görevine döneceği iddia edildi. Tecrübeli çalıştırıcının anlaşma noktasına geldiği kulübün son karşılaşmasını tribünden izlediği öğrenildi. İşte Yılmaz Vural'ın yeni takımı...

Yılmaz Vural, prensipte anlaştığı takımın deplasmanda oynadığı karşılaşmayı tribünde izledi. 68 yaşındaki teknik adamın mücadeleyi takip ederken sık sık notlar aldığı öğrenildi.

Türk futbolunun önde gelen isimleri arasında yer alan Yılmaz Vural son olarak BB Erzurumspor'da görev aldı. Tecrübeli çalıştırıcı, mavi-beyazlıların Süper Lig döneminde 9 maçta kulübede bulundu. 68 yaşındaki teknik adamın döneminde BB Erzurumspor 1.11 puan ortalaması yakaladı.

Yılmaz Vural'ın yeni görev yerinin Bursaspor olacağı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın yeşil-beyazlılarla anlaşma sağladığı iddia edildi. 68 yaşındaki çalıştırıcı kariyerinde daha önce 3 dönem Bursaspor'da görev almıştı.

Bursaspor'un teknik direktör adayları arasında yer alan Tamer Tuna'nın da yeşil-beyazlıları yakından izlediği öğrenildi. Genç çalıştırıcının Spor Toto 1. Lig ekibinin bugün oynadığı Ümraniyespor maçında tribünde yer aldığı ifade edildi.

ADAY LİSTESİ KABARIK

Öte yandan Bursaspor'un listesinde Yılmaz Vural ile Tamer Tuna'nın dışında bir çok ismin olduğu kaydedildi. Yeşil-beyazlıların gündeminde Yücel İldiz, Şenol Can, Çağdaş Atan, Mustafa Er ve Ertuğrul Sağlam'ın da yer aldığı ifade edildi.

BURSASPOR'DA DÜŞME TEHLİKESİ

Spor Toto 1. Lig'de geride kalan 15 hafta sonunda Bursaspor; 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Yeşil-beyazlılar bu süreçte 18 puan topladı. Bursaspor bu performansıyla düşme hattında yer alan Keçiörengücü ile aynı performansı gösterdi.

YILMAZ VURAL'IN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARNESİ

Teknik direktörlük görevine Malatyaspor'da başlayan Yılmaz Vural daha sonra sırasıyla; Antalyaspor, Samsunspor, Bursaspor, Karşıyaka, Adanaspor, Bursaspor, Gaziantepspor, Eskişehirspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Dardanelspor, Bursaspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Adanaspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Antalyaspor, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Konyaspor, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İY, Osmanlıspor, Karabükspor, Gençlerbirliği, Adana Demirspor, Göztepe, Giresunspor, Eskişehirspor, Adana Demirspor, Akhisarspor ve BB Erzurumspor'da çalıştı.

KAYNAK: FANATİK

Editör: TE Bilisim