Gönül Dağı dizisinde Elif ve babasının duygusal buluşması izleyicileri gözyaşına boğdu. Gönül Dağı Elif'in babası Arif kim, gerçek adı ne? Gönül Dağı Elif hemşirenin babası kimdir, hangi oyuncu? soruları araştırılmaya başlandı. Gönül Dağı dizisinde Elif hemşirenin yıllar önce terk eden babası geri döner. Diziye Elif'in babası olarak dahil olan oyuncunun gerçek adı ve yaşam öyküsü merak konusu. Elif'in babası Gönül Dağı Arif'i Cem Kurtoğlu canlandırırken Cem Kurtoğlu'nun biyografisi de merak edildi. Gönül Dağı Elif'in babası kim, gerçek adı ne? Gönül Dağı Elif hemşirenin babası kimdir, hangi oyuncu? sorusunun detayları haberde.

Gönül Dağı Elif'in babası kim, gerçek adı ne? Gönül Dağı Elif hemşirenin babası kimdir, hangi oyuncu?

Usta oyuncu Cem Kurtoğlu 31 Temmuz 1959'da İstanbul'da dünyaya geldi.

Oyuncu ve sunucu Kurtoğlu Ankara Devlet Konservatuvarı yüksek bölümü mezunudur. Muazzez Kurtoğlu ve Haluk Kurtoğlu'nun kendileri gibi oyuncu olan oğludur.

Cem Kurtoğlu, mezuniyetinin ardından bir süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda, sonra da İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sanatçı kadrosunda görev yapmıştır. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, birçok sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları yapmıştır. 1990-1991 TRT 1'de Gün Başlıyor programını, Show TV'de de 1992-1999 yıllarında yapılan Sıcağı Sıcağına programını sundu.

Kurtoğlu, Show TV için 1999'da Haberciler, 2000-2001 Kanal 6'da Haberciler, 2004-2006 yıllarında Yakamoz, 2006-2007'de Geride Kalanlar adlı programları hazırlayıp sundu.

Cem Kurtoğlu TRT 1'in Gönül Dağı dizisine, Elif hemşirenin, yıllar önce annesinden boşanan ve çocuklarını terk eden baba Arif olarak katıldı.

Editör: TE Bilisim