Bergen ne zaman sinemalarda olur? Bergen filmi oyuncuları kimlerdir? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Bergen filmi oyuncuları ve vizyon tarihi netlik kazandı. Yapımcılığını Orchestra Content’in üstlendiği ve daha önce Serenay Sarıkaya'nın rol alacağı duyurulan ‘Bergen’ filminde başrolün sahibi belli oldu. Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde oynayacağı Bergen filminin ne zaman vizyona gireceği merak edildi. Peki, Bergen ne zaman sinemalarda olur? Bergen filmi oyuncuları kimlerdir? İşte filmin konusu!

BERGEN NE ZAMAN SİNEMALARDA OLUR?

Yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ile Caner Alper’in oturduğu Bergen filminin çekimleri, 14 Ekim 2021 tarihinde başlanmıştı. “Acıların Kadını” olarak anılan ve önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen’in acı dolu hayatını tüm gerçekliğiyle beyazperdeye aktaracak olan Film, Şubat 2022’de sinemaseverlerle buluşacak.

BERGEN FİLMİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran’ın başrolleri paylaşacağı filmde, ayrıca Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin gibi ünlü oyuncular yer alacak.

BERGEN FİLMİNİN KONUSU

Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı ve ünlü sanatçı Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı Bergen filminin ilk teaserı yayınlandı. Fragmanda, eski eşi Halis Serbes yüzünden yüzüne kezzap atılan ve tek gözünü kaybeden Bergen’in, sahne öncesi gözünü simli bir bezle ve saçlarını öne doğru eğerek kapattığı görülüyor. Filmde Bergen, hiç sönmeyen ışıltısı ve güler yüzüyle sahneye, çok sevdiği seyircisinin önüne çıkıyor. Bergen, ellerini iki yana açıp seyircisinin alkışlarına yanıt veriyor ve ilk teaser burada bitiyor.

Editör: TE Bilisim