Diriliş Ertuğrul'dan bayrağı devralan Kuruluş (Diriliş) Osman başarıyla yoluna devam ederken Kuruluş Osman son bölüm izlemek isteyenler ve Kuruluş Osman yeni bölüm gelişmelerini öğrenmek isteyenler internetten full HD kesintisiz tek parça izleme bilgilerini merak ediyor. Takipçiler Kuruluş Osman 77 bölüm full izle tek parça! Osmanlı dizisi Kuruluş (Diriliş) Osman son bölüm izle kesintisiz HD full! bilgisini araştırırken Kuruluş Osman canlı izle detayları da yoğun olarak araştırılmakta. Bu haftaki yeni bölümde Osman Gazi Kayı Obası'na geri dönüyor. Yokluğunda posta oturan Gündüz Bey ile yüzleşen Osman Bey öte yandan da Vezi Alemşah'ın zindana attığı Şeyh Edebali'yi kurtarmak için de çeşitli yollar aramaktadır. Osmanlı dizisi izlemek ve son yeni bölümde neler oldu öğrenmek için Kuruluş Osman 77 bölüm full izle tek parça! Osmanlı dizisi Kuruluş (Diriliş) Osman son bölüm izle kesintisiz HD full ve Kuruluş Osman canlı izle bilgisi içeriğimizde.!

Kuruluş Osman 77 bölüm full izle tek parça! Osmanlı dizisi Kuruluş (Diriliş) Osman son bölüm izle kesintisiz HD full!

Kuruluş Osman 77 bölüm CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Kuruluş Osman SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Şeyh Edebalı zindana atılıyor

Kayı Alplerinin kaçırıldığını öğrenen Vezir Alemşah küplere biner ve Şeyh Edebalı'yı zindana atar. Osman Bey, Şeyh Edebalı'yı kurtarmak için stratejisini belirlerken, Vezir Alemşah ve tekfurların ittifakını bozmayı planlayarak İnegöl pazarını hedef alır. Nikola'dan Mari'nin intikamını almak için Osman Bey'le birlik olan Kosses ise Rogatus'u yanına çekme uğraşındadır.

Osman Bey kayı obası'na dönüyor

Osman Bey, gizlice Kayı Obası'na giderek ağabeyi Gündüz Bey'le sert biçimde yüzleşir. Ağabeyinden yokluğunda beylik postuna oturmasının hesabını soran Osman Bey, ardından kendisini asi ilan eden Vezir Alemşah'ın karşısına dikilir ve kılıcını boğazına dayar. Şeyh Edebalı'yı kurtarmak için Osman Bey'in planı ne olacaktır? Gizlice Kayı Obası'na giden Osman Bey'i bekleyen tehlike ne? Osman Bey, Vezir Alemşah ile tekfurların ittifakını bozabilecek mi? Osman Bey, Vezir Alemşah'la nasıl hesaplaşacak? Kayı postuna oturan Gündüz Bey'in yeni hamlesi ne olacak?

Editör: TE Bilisim