Levent Gültekin

Dün Burak Elmas ile kritik bir toplantı yapan ve zirveden ‘Önce veda sonra imza’ kararıyla çıkan Fatih Terim’in takımdan gönderilecek futbolcu listesini yönetime ilettiği öğrenilirken, Başkan Elmas’ın 6 oyuncu için çalışmalarına başladığı belirtildi.

Yedlin, Luyindama, Assuncao, Fatih Öztürk, Feghouli, Babel’le yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray’da gönderilecek futbolculardan sonra kadroya takviye yapılacağı anlaşılırken, Burak Elmas ile Fatih Terim arasındaki sorunun transfer olmadığı, yardımcı hoca konusunda anlaşmazlığa düşüldüğü bilgisi geldi.

Necati Ateş ve Selçuk İnan’ı son derece yetersiz gören sarı kırmızılı yöneticilerin yabancı bir antrenörü teknik heyete katmayı istediği bildirilirken, Terim’in bu öneriye soğuk baktığı ifade edildi.

Daha önce iki kez NEF Stadı’na gelmesine karşın Galatasaray’dan resmi olarak teklif almayan ve Alanyaspor’la anlaşan Farioli’nin son dakikaya kadar Burak Elmas’tan yanıt beklediği öne sürülürken, 32 yaşındaki çalıştırıcının Terim engeline takıldığı anlaşıldı.

Editör: TE Bilisim