Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında incelenen cep telefonunda HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in, PKK'lı terörist Volkan Bora ile Kuzey Irak'taki bir örgüt kampında çekilen fotoğrafları görüldü. Bu konuda Semra Güzel kimdir sorusuna yanıt arandı. Peki, HDP Milletvekili Semra Güzel kimdir? Semra Güzel aslen nereli, kaç yaşında? işte tüm detaylar haberimizde…

HDP MİLLETVEKİLİ SEMRA GÜZEL KİMDİR?

Semra Güzel 1984 yılında Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Viranşehir'de tamamladı. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.

DHY kurasıyla Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine atandı (Mayıs 2009). Kasım 2010'da Nusaybin 1 No'lu ASM'de Aile Hekimliği görevine geçti. Eylül 2012'de TUS ile Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Bölümünü kazandı. Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikasında görev aldı. Diyarbakır Tabip Odasında Eş Başkanlık sıfatıyla Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

SEMRA GÜZEL ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

1984 yılında Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde dünyaya gelen Semra Güzel, ilk orta ve lise eğitimini Viranşehir'de tamamladıktan sonra Harran Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.

Editör: TE Bilisim