2022 e-Okul öğretmenlere ne zaman kapanacak? 1 Dönem e-Okul ne zaman kapanacak? sorularının yanıtı, milyonlarca öğrencinin gündeminde yer alıyor. 15 tatil öncesinde ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenci ve öğretmen giriş ekranının ne zaman kapanacağı merak konusu oluyor. Bilindiği üzere; e-Okul sisteminde takdir teşekkür hesaplama, devamsızlık bilgileri, sınav puanları gibi pek çok bilgi yer alıyor. Peki; 2022 e-Okul öğretmenlere ne zaman kapanacak? 1 Dönem e-Okul ne zaman kapanacak? İşte bilgiler haberimizde…

2022 E-OKUL ÖĞRETMENLERE NE ZAMAN KAPANACAK?

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi not girişleri karnelerin veriliş tarihinden birkaç gün önce kapatılması bekleniyor. Ancak konuyla ilgili resmi bir duyuru bulunmuyor. Öte yandan sistemdeki yoğunluk kaynaklı girişlerde aksaklıklar yaşanabiliyor. e-Okul VBS sistemine giriş yapmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

1 DÖNEM E-OKUL NE ZAMAN KAPANACAK?

Karne gününün yaklaşmasıyla birlikte VBS not girişinin kapanış tarihine yönelik araştırmalar başladı. Sistemin kapanış tarihi öğretmenlerin yazılı sınavlarını okuduğu tarihe göre farklılık gösteriyor. Ancak not girişlerinin karnelerin veriliş tarihi olan 21 Ocak’tan birkaç gün önce kapatılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim