Kış mevsiminin İç ve Doğu kesimlerde etkisini gösterdiği şu günlerde yoğun kar yağışı alan bölgelerde vatandaşların ve öğrencilerin güvenliği için yüz yüze eğitime belli sürelerde ara veriliyor. Bu bağlamda 19 Ocak Konya'da okullar tatil mi? Konya'da bugün okul var mı? Konya Valiliği 19 Ocak Çarşamba kar tatili açıklaması yapıldı mı? Kamu çalışanları öğrenciler ve veliler kar yağışının etkili olduğu Konya'da bugün kar tatili var mı, merak içerisinde!.. Konya Valiliği konuya ilişkin yaptığı açıklamayla bu meraklı bekleyişe son verdi. Peki, 19 Ocak Konya'da okullar tatil mi? Konya'da bugün okul var mı? Konya Valiliği 19 Ocak Çarşamba kar tatili açıklaması hakkında detaylar haberimizde.

19 Ocak Konya'da okullar tatil mi? Konya'da bugün okul var mı? Konya Valiliği 19 Ocak Çarşamba kar tatili açıklaması

Konya'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 13 ilçede bugün (19 Ocak 2022 Çarşamba), 1 günlüğüne yüz yüze eğitime ara verildi.

Söz konusu ilçelerde engelli ve hamile kamu kurumu çalışanları da izinli sayılacak.

Konya'dadün başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bugün, Altınekin, Beyşehir, Derebucak, Derbent, Doğanhisar, Halkapınar, Hadim, Hüyük, Ereğli, Emirgazi, Karapınar, Sarayönü ve Yunak ilçelerinde yüz yüze eğitime ara verildi. Bu süreçte uzaktan eğitim yapılacak. Meram ilçesinde de eskiden köy ve belde statüsünde bulunan bazı mahallelerdeki 23 okulda da uzaktan eğitim yapılacak. 

Editör: TE Bilisim