Yoğun kar yağışı nedeniyle soğuk hava, buzlu yollar ve tipi can güvenliğini tehdit ediyor. Bu nedenle kar yağışı olan illerde kamu çalışanları, öğrenciler, 20 Ocak Perşembe kar tatili var mı, merak içerisinde! Bu bağlamda yoğun kar alan illerden biri olan Ağrı'da ikamet eden vatandaşlar Ağrı'da okullar tatil mi? 20 Ocak 2022 Ağrı'da yarın okullar tatil mi? Ağrı Valiliği twitter açıklamasını araştırıyor. Peki Ağrı Valiliği kar tatili konusunda duyuruda bulundu mu? İşte Ağrı'da okullar tatil mi? 20 Ocak 2022 Ağrı'da yarın okullar tatil mi? Ağrı Valiliği twitter açıklaması hakkında merak edilenler!

Ağrı'da okullar tatil mi? 20 Ocak 2022 Ağrı'da yarın okullar tatil mi? Ağrı Valiliği twitter açıklaması!

Son dakika haberine göre Ağrı'da kar yağışı etkili oluyor. Buzlanma ve tipinin yol açacağı olumsuzluklar göz önünde bulundurularak Ağrı Valiliği, 20 Ocak 2022 Perşembe günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Ayrıca Ağrı'da 20 Ocak Perşembe günü engelli ve kamu çalışanları da da izinli sayılacak.

Konuya ilişkin Ağrı Valiliğnden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı dolayısıyla ilimiz merkezinde ve ilçelerinde bulunan tüm eğitim kurumlarında 20 Ocak 2022 gününü kapsayacak şekilde eğitim öğretim faaliyetlerine 1 gün süre ile ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacaktır." denildi.

Editör: TE Bilisim