TV8'de ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor All Star heyecanı geçtiğimiz Cumartesi günü başladı! Bu akşam ise Survivor All Star ödül oyunu oynanıyor. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor'da ödül oyununu kazanan takım ve Survivor All Star il ödülü merakla araştırılıyor. Bakalım 19 Ocak ödül oyununda hangi takımın yüzü gülecek ve ödül olarak ne kazanacak? Detaylı bilgi için19 Ocak Survivor All Star ödül oyununu hangi takım kazandı? 2022 Survivor ilk ödül ne? sorusunun cevabı yazımızda olacak.

19 Ocak Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı

Survivor'da kıyasıya mücadelenin yaşandığı karşılaşmayı Gönüllüler takımı kazandı. Kırmızı takım ilk seti 8-2 kazanarak mücadele 1-0 öne geçmişti. Fakat sonradan açılan mavi takım büyük bir azim kayderek Çizilerin sahibi oldu.

2022 Survivor All Star ilk ödülü ne?

19 Ocak 2022 Çarşamba Survivor All Star ilk ödülün ne olduğu açıklandı!

Survivor All Star ilk ödülü Ülker Çizi! Ödül oyununu kazanan takıma Ülker Çizi verilecek.

Survivor All Star dokunulmazlık oyunu kim kazanmıştı?

Survivor All Star'ın ilk üç gününde oynanan dokunulmazlık oyunlarından ikisini Gönüllüler takımı kazanmıştı.

Survivor Ünlüler takımından Birsen "Sürgün Kampı"na gidenn ilk isim oldu. İkinci gün ise Sercan takım arkadaşları tarafından Sürgün Kampı'na gönderilmişti.

Yarışmanın üçüncü gününde dokunulmazlık oyununu kazanan ise Ünlüler oldu. Gönüllüler, Ada Konseyi'nde Sürgün Kampı'na gönderilecek isim için oy kullandı. 7 takım arkadaşının oyunu alan Gizem Kerimoğlu Sürgün Kampı'na gönderilen üçüncü isim oldu.

Editör: TE Bilisim