Kanal D'nin pazar dizisi Yargı son yeni bölüm izleyenler için dizide yaşanacak gelişmelere kısaca göz atacak olursak; Yargı 17. bölümde Ilgaz ve Ceylin; Çınar’ın aklanması için çalışırken, kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde bulacaklardır. Ceylin gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır. Bir müvekkiliyle ilgili yine illegal yoldan bilgi alabilmek için savcı Ilgaz’ın karşısına çıkar. Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal ve pek çok başarılı ismin bir araya geldiği Yargı dizisi 17. bölüm izlemek ve gelişmelerden en kısa sürede haberdar olmak için Yargı 17 bölüm izle full kesintisiz (puhutv)! Kanal D Yargı son bölüm izle tek parça! (23 Ocak) bilgisi yazımızda!..

Yargı 17 bölüm izle full kesintisiz (puhutv)! Kanal D Yargı son bölüm izle tek parça! (23 Ocak)

Kanal D Yargı dizisi canlı izle yayını sona erdiğinde yukarıdaki bağlantıdan Yargı son bölüm full izleme videosuna erişebilirsiniz. 

Ayrıca Yargı 17. bölüm full izle PuhuTv videosuna buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

Yargı 17. Bölüm özeti

Ceylin gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır. Bir müvekkiliyle ilgili yine illegal yoldan bilgi alabilmek için savcı Ilgaz’ın karşısına çıkar. Ancak Ilgaz’ın, Ceylin’in tam aksine, mesleki etik konusunda katı kuralları vardır, bu yüzden de kariyerinde çok başarılı ve sözü dinlenen bir savcıdır. Ilgaz kardeşi Çınar’ın katil olmakla suçlandığı bir cinayet vakasıyla karşılaşınca; ilk defa kendi kurallarını yıkar. Ceylin’den kardeşini savunmasını ister. Bu noktadan sonra işler ikisinin de tahmin edemeyeceği bir yola girer. Ilgaz ve Ceylin; Çınar’ın aklanması için çalışırken, kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde ulacaklardır. Yapım: Ay Yapım Yapımcı: Kerem Çatay İdari Yapımcı: Suzan Güverte Yönetmen: Ali Bilgin 2. Yönetmen: Beste Sultan Kasapoğulları Senaryo: Sema Ergenekon Müzik: Toygar Işıklı

Editör: TE Bilisim