Kanal D'nin 16 yıllık serüveni Arka Sokaklar yeni bölümde yaşanan maceralarla bu akşam da milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitledi. Arka Sokaklar 612 bölüm tek parça izlemek isteyen takipçiler için Kanal D dizisi Arka Sokaklar son bölüm izle kesintisiz full bilgileri yazımızda olacak. 28 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar yeni bölümde, Selin ve Mesut yıldırım nikahıyla evlenir ancak aksilikler bir türlü peşlerini bırakmaz. Selin'in, Malatya'ya tayin edilmesi Mesut'u harekete geçirir. Evlilik teklifine de evet diyen Selin'le yeniden nikah masasına oturur. Ama Nikah memuru tam nikahı kıyacakken elektrikler kesilir... Macera dolu yeni son bölüm izlemek ve gelişmeleri anbean öğrenmek için Arka Sokaklar 609 Bölüm tek parça izle, Kanal D dizisi Arka Sokaklar son bölüm izle kesintisiz full (28 Ocak) bilgileri yazımızın devamında yer almaktadır.

Arka Sokaklar 612 Bölüm tek parça izle! Kanal D dizisi Arka Sokaklar son bölüm izle kesintisiz full! (28 Ocak)

Kanal D Arka Sokaklar dizisi son (612) bölüm izlemek için BURAYA tıklayınız.

Arka Sokaklar 612. bölüm özeti

Yeni bölümde Selin ve Mesut yıldırım nikahıyla evleniyorlar; fakat, aksilikler peşlerini bırakmıyor!

Selin'in, Malatya'ya tayin edilmesi Mesut'u harekete geçirmiştir. Evlilik teklifine de evet diyen Selin'le nikah masasına tekrar oturur. Nikah memuru tam nikahı kıyacakken elektrikler kesilir. Sürekli olarak aksiliklerle ertelenen evlilikleri bu sefer de elektrik yüzünden sekteye uğramaktadır; fakat, ikisi de azimlidir. Bu sefer imzayı atacaklardır.

Ezgi'nin koruduğu Noyan silahlı saldırıya uğrar. Yanındaki ekibimiz hemen olaya müdahale eder. Saldırganlarla büyük çatışmaya girilir.

Noyan'ın kaçırdığı Ezgi tehlikede!

Mesut ve Selin'in düğün telaşı yine talihsizliklerle sınanır. Takıntılı Noyan, Ezgi'yi kaçırmıştır.  Ekip hep birlikte peşlerine düşse de Noyan'ı ellerinden kaçırılar. Cemal çılgına dönmüş durumdadır.

Ezgi kurtulabilecek mi?

Editör: TE Bilisim