Her pazar TRT 1'de ekrana gelen Teşkilat dizisi oyuncu kadrosuyla beğeni kazanmaya devam ediyor. Dizide yer alan oyuncuların hayat hikayeleri ise merak konusu olmayı sürdürüyor. Bu bağlamda araştırılan isimlerden biri de ekranlarda çok eskiden beri tanınan isimlerden Atalay Uuışık. Teşkilat dizisinde Sermet karakteriyle karşımıza çıkan ünlü sanatçının yaşam öyküsü araştırılıyor. Peki, Teşkilat Sermet kim, kaç yaşında? Teşkilat Sermet (Atalay Uluışık) kimdir, aslen nereli? Atalay Uluışık'ın eski hali ve oynadığı diziler yazımızda...

Teşkilat Sermet kim, kaç yaşında? Teşkilat Sermet (Atalay Uluışık) kimdir, aslen nereli? Atalay Uluışık'ın eski hali ve oynadığı diziler...

Atılay Uluışık, 9 Mart 1977 tarihinde Ankara'da doğmuştur.

1995 yılında Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Mühendisliği Bölümü'nü 2000 yılında tamamlamıştır.

14 yıl süren ve 2002 yılında son bulan Bizimkiler dizisinde rol almaya başladığında henüz 12 yaşında olan oyuncunun kariyeri, Ali Poyrazoğlu ile TRT'de oynadığı bayram skeçlerine dayanmaktadır.

Atalay Uluışık, Bizimkiler dizisi başladığı sırada Şehir Tiyatroları'nda da rol almaktaydı. Tiyatroya, dizi için istenen çocuk tarif edildiğinde Uluışık seçilerek Bizimkiler dizisinde rol almaya başladı.

Atalay Uluışık daha sonra ATV'de yayımlanan Doksanlar dizisinde öğretmen Kemal'i canlandırmıştır.

Oyuncunun Alya isminde bir kızı vardır

Editör: TE Bilisim