Nimo TV kapanıyor mu ve neden kapanıyor sorusu, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan iddialar üzerine alevlenmeye başladı. 2020 yılında Türkiye pazarına giriş yapan Nimo TV, kısa sürede pek çok yayıncı için uğrak noktası olmuştu. Peki, Jahrein'in yayın yaptığı Nimo TV neden kapanıyor? Canlı yayın kanalı Nimo TV kapanıyor mu? İşte, o detaylar haberimizde.

JAHREİN'İN YAYIN YAPTIĞI NİMO TV NEDEN KAPANIYOR?

Nimo TV Endonezya resmi hesabı konu ile ilgili yazılı açıklama paylaştı.

2020 Nisan'da Tencent, Huya'nın en büyük hissedarlarından birisi olmuştu ancak bu kadar yatırıma rağmen şirketin neden kapatılacağına dair henüz ortada net bir açıklama yer almıyor.

CANLI YAYIN KANALI NİMO TV KAPANIYOR MU?

Çin'de kurulan canlı yayın platformu Nimo TV Türkiye operasyonlarını bitireceğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

Nimo TV Türkiye resmi hesaplarından henüz konu ile ilgili açıklama yapılmasa da çok sayıda yayıncı konuya ilişkin açıklama yaparak bunu gündeme getirdi.

Jahrein'in Nimo TV ile ilgili yaptığı açıklamada "Duyduklarınız doğrudur, Nimo Türkiye'deki hatta Dünyadaki bütün operasyonlarını durduruyor. Bu bizim beklediğimiz veya bildiğimiz bir şey değildi..." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim