Traxx adlı grubun üyesi Daud Kim paylaşımlarıyla gündemde... Müslüman olduktan sonra YouTube videolarıyla öne çıkmaya başlayan Kim'in gerçek adı Jay Kim. Şarkıcı, Jay Kim, Müslüman olduktan sonra adını Daud Kim olarak değiştirmişti.

K-popçu Daud Kim, 2019'da Müslüman olduğunu açıklamasından bu yana ilk kez Umre'ye gitti. Daud Kim, Instagram hesabından Mekke'deki Mescid-i Haram'da Kabe'nin önünde dururken çekilmiş bir fotoğrafını "Dünyanın en şanslı kişisiyim" notuyla paylaştı.


Şarkıcı ihrama girmiş bir şekilde Kabe'nin önünde çekilmiş fotoğrafını, "Nihayet Mekke'ye geldim. En şanslı kişi benim çünkü Allahu Teala beni seçti ve beni buraya getirdi. Bu fırsat için minnettarım. Allah'a şükürler olsun, dünyanın en kutsal şehrine gelme şansını verdiğin için teşekkür ederim. Bütün Müslümanlar için dua ettim. Allah günahlarımızı bağışlasın. Dualarımızı kabul etsin" notuyla paylaştı.

DAUD KİM KİMDİR?

Traxx adlı grubun üyesi Kim, Güney Kore'nin en büyük eğlence şirketlerinden biri olan SM Entertainment'ın proje grubu SM The Ballad'da da yer aldı. 1983 doğumlu Kim, Traxx'la ilk çıkışını 2004'te Paradox parçasıyla yaptı. Şarkıcı, aktörlük kariyerine de 2009'da MBC kanalında yayımlanan Romance Zero dizisiyle başladı.

KBS'de 2011'de yayımlanan My Bitterweet Life adlı dramadaysa Lee Se-in karakteriyle ilk kez başrol oynadı.

Şarkıcı, Mayıs 2014'te Singin' In The Rain adlı müzikalde Super Junior grubundan Kyuhyun ve EXO'dan Baekhyun'la birlikte rol aldı.

Kim, Müslüman olduktan sonra YouTube videolarıyla öne çıkmaya başladı.

Editör: TE Bilisim