Başlık size çok “uç” mu geldi? Öyle gelmesin. Çünkü Kılıçdaroğlu CHP’yi ele geçirdiğinden beri HDP’den daha HDP’ci gibi davranıyor.

Terör örgütünün kazdığı hendeklerden açılan ateşle polis ve askerlerimizi şehit eden, şehirlerimizi yerle bir eden PKK’lı teröristler için “arkadaşlar” ifadesini kullanan, Kılıçdaroğlu değil miydi?

Seçim barajını aşması için “Her CHP’linin evinden HDP’ye bir oy verilsin” diyen Kemal’in CHP’si değil miydi?

HDP barajı aşınca Demirtaş’a, “AKP’yi nasıl salladık ama” diyen CHP milletvekilini hatırladınız mı?

YPG (PKK) terör örgütü için “Onlar vatanlarını savunuyorlar. Onların terör örgütü olduğuna dair elimde bir bilgi yok” diyen Kılıçdaroğlu’nu unuttunuz mu?

Cezası kesinleşmiş ve hakkında onlarca davası devam eden Demirtaş için özgürlük isteyen bay Kemal değil mi?

Şimdi gelelim CHP’nin Öcalan’ı başkan yardımcısı yapma operasyonuna!..

CHP, HDP’YE NEDEN BAKANLIK VERMEK İSTİYOR?

Millet İttifakı kimi aday gösterirse göstersin, HDP’nin desteği olmadan seçimi KAZANAMAZ! Peki, HDP desteği olmadan seçimi kazanma şansı SIFIR olan Millet İttifakı bu destek karşılığında HDP’ye ne verecek?

İttifakta en yüksek oyu olan parti CHP. CHP’den birinin başkan olduğunu varsayarsak, en çok oyu olan ikinci parti İ Parti’nin genel başkanı da ben “Başbakan olacağım” dediğine göre…

Masada oyları %0.01 olan parti genel başkanlarına da başkan yardımcılığı verilmeyeceğine göre…

Masayı ayakta tutan HDP’nin hatırı sayılır oy oranı düşünüldüğünde, mantıken başkan yardımcılığını bu partinin hak ettiği düşünülüyor…

Kılıçdaroğlu’nun KHK’lıları affedeceğim, terör örgütüne yönelik sınır dışı operasyonlarına mecliste ret oyu vereceğiz, Demirtaş’ı serbest bırakacağız vaatleri HDP’ye verilecek tavizlerin sadece girizgâhı…

Şüphesiz en kritik adım, HDP’ye devlet içinde verilecek görevler olacak. Devleti yıkmaya, Türkiye’yi bölmeye çalışanlar için CHP Milletvekili Gürsel Tekin, gönlünden geçeni açıkladı; “HDP’lilere bakanlık verilmeli.”

Tekin, CHP ile HDP arasında süren pazarlıkta “bakanlık vermeyi” bir pazarlık kartı olarak mı söylüyor yoksa CHP’nin atacağı daha “uç bir adım” için zemin mi oluşturuyor?

CHP, MİLLETİ ÖCALAN’IN BAŞKAN YARDIMCILIĞINA HAZIRLIYOR

Gürsel Tekin’in “HDP’ye bakanlık verilebilir” çıkışından sonra, Kılıçdaroğlu’nun “Neden olmasın” açıklaması kamuoyunu bu operasyona hazırlama hamlesidir.

CHP, “her evden HDP’ye bir oy verin” diyerek terör örgütünün siyasi ayağını meşrulaştırma taktiğini burada da kullanıyor. CHP, kamuoyunu önce “HDP’ye bakanlık verilebilir” fikrine alıştırmak istiyor.

Sonraki adım, Demirtaş’ın başkan yardımcılığını hak ettiğine, Öcalan’ın da çok vatansever biri olduğuna kamuoyunu inandırmak olacaktır.

Bay Kemal’in Öcalan’ı başkan yardımcısı yapma hayalini bir köşeye not edin. Fırsatını bulduğunda bunu yapmak için bir an bile tereddüt etmeyecektir.

Bunların konuşulduğu günlerde eski HDP Eş Başkanı Sezai Temelli de; “Diyarbakır’ı başınıza yıkacağız” diye devleti tehdit ediyordu!