Cumhurbaşkanı Erdoğan sürekli okulu kıran, derslerine çalışmayan, yaramaz öğrenciler misali oraya buraya zıplayan ne zaman ne yapacağı belli olmayan, zırt pırt dikkat çekmek adına her şeye saldıran, her şeye, her mevzuya maydanoz olan Kılıçdaroğlu’nu kulağından tuttu, kara tahtanın önüne sözlüye kaldırdı.

CHP’nin Meclise sunduğu başörtüsü kanun teklifini gördü ve arttırdı…

Yaramaz öğrencisi Kılıçdaroğu’na, “Eğer samimiysen gelin çözümü anayasa düzeyinde sağlayalım" diye seslendi.

Erdoğan’ın dünkü AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmasının en dikkat çekici cümlesi; “Meclis çoğunluğuyla çıkan bir kanun, başka bir Meclis çoğunluğuyla iptal edilebilir. Anayasal güvence öyle değildir.” oldu.

Bu cümleleriyle CHP zihniyetinin sosyal huzuru bozacak kanun teklifindeki tuzağın farkında olduklarını belirtti.

Erdoğan, “Türkiye'nin gündeminde başörtüsü sorunu yoktur. Geçmişte başörtüsü sorunu varsa bunun tek sorumlusu CHP zihniyeti, CHP faşizmidir. Ne diyor; ‘devletin kurumlarına bu şekilde girilemez.’ Kadınlarımız neden başörtüsü takıyor?..

Herkes söylüyor ya, temel hak ve özgürlükler...

Neden başörtülüler bu hakka sahip olamadılar? Geçmişte sürekli mağdur edilmiştir. Bu mağduriyeti perde gerisinden yöneten CHP zihniyetidir. Milletin adamı olarak gönüllerde taht kuran Menderes'i de asmışlardır. Bu faşist kafa insanlarımızın laiklik hassasiyetini istismar etmişlerdir. Bu kafa aynı kafadır” diyerek yıllar yılı Türkiye’nin üzerine kâbus misali çöken CHP zihniyetini, onun memleketin üzerinden gitmek bilmeyen karabulutlarını gözler önüne serdi. 

Başörtüsü meselesini nasıl çözdüklerini, çıkartılan kanun maddesine CHP’nin nasıl engel olduğunu şöyle anlattı;

 “Sırf CHP faşizmini önlemek için başörtüsüyle ilgili düzenleme yaptık. Birileri öyle bir rahatsız oldu ki, öyle yollara başvurdular ki!.. Bizzat Kılıçdaroğlu başörtüsünü Anayasa Mahkemesi'ne taşımıştı.

Aslına bakarsanız CHP faşizminin ne başörtüsü ne de ülke umurundadır. Her devirde ortaya çıkıp milletimizi geri bırakmaktır bunların derdi.

Sayın Kılıçdaroğlu! Üst düzey yöneticilerin üniversitelerde ikna odaları kurmadı mı? Kızlarımızın başlarındaki örtülerini çıkartmadılar mı? Bunlara yapılan zulümden sen kurtulacağını mı zannediyorsun? Bunların hesabını kolay kolay veremeyeceksin! Onlar da veremeyecek!

Biz demokrasi ve kalkınma devrimlerimizle CHP faşizminin gizli iktidarına son verdik.”

Nihayet Erdoğan, kulağından tutup tahtanın önünde sözlüye kaldırdığı yaramaz öğrenci Kılıçdaroğlu’na samimiyet testi hükmündeki şu sözleriyle seslendi;

 “Madem bu konuyu kendisi gündeme getirdi öyleyse daha ötesi bir teklifle mukabele edelim. Eğer dürüstsen, eğer samimiysen, çözümü Anayasa düzeyinde sağlayalım.

Adam gibi adamsan gel, Anayasa'da başörtüsüyle ilgili çalışma yapalım ki kalıcı olsun. Altılı masada seni destekleyenleri de al. Geçmişte yaptığın utanç… Yaptıklarının bir kısmını temizlemiş olursun.”