Malumunuz olduğu üzere Sözcü denen sözde gazete, Ayasofya Camii’nin ibadete açılmasını 2020’nin felaketleri arasında gösterip kimlerin “Sözcü”sü olduğunu hepimize bir kez daha gösterdi.

Aslında kızmamamız lazım ama insan dayanamıyor. Bu toprakların insanı, bu milletin evladı diye bildiğimiz ya da öyle olmasını umduğumuz kişilerin; küffarın “Sözcü”sü, düşmanın yardakçısı ve işbirlikçisi olup millete ve değerlerine saldıran satılmış hainler olduğunu görmek kanımıza dokunuyor.

Sözcü ve avaneleri, bu milletin sevindiğine ağlıyor, ağladığına gülüyor; tüh dediğine seviniyor, iyi ki dediğine keşke deyip üzülüyor. Bu milletin değer verdiği her şeye düşmanlar, düşman olduğu her şeyi dost biliyorlar. Bu millete faydası olan her şeye sınırsız düşmanlık ediyorlar, bu millete zarar veren her şeyden büyük bir haz alıyorlar. Doğal olarak İslam’la yoğrulmuş bu topraklara, mayasında İslam olan bu millete buldukları her fırsatta kin ve nefret kusuyorlar.

Bu durum, hiç değişmeyecek aslında… Dünya var olduğu sürece Müslümanların küffarla ve kâfirleri dost edinenlerle mücadelesi sürecek!..

O hâlde bu bilinçle Sözcü ve avanesi için hazırlamış olduğum alternatif listeye göz atalım. Onlara da iyiliğimiz dokunsun ki önümüzdeki yıllarda felaketler listesi yapacakları zaman çok zorlanmasınlar!..

Bugüne kadar yaşanmış olan ve hatırlamak istemeyeceğiniz felaketler:

*571 yılı: İki Cihan Güneşi Peygamber Efendimiz (sav) doğmuş ve küfrün karanlığını boğmuştur.

*624 Bedir ve 627 Hendek Savaşı: Müslümanlar Mekkeli Müşrikleri bozguna uğratmıştır.

*629 Hayber’in fethi: Yahudilere ağır bir yenilgi tattırılmıştır.

*11 Ocak 630 Mekke’nin Fethi: Mekke, müşriklerden alınmıştır.

*751 Talas Savaşı: Türklerin de yardımıyla Çinliler, Müslümanlar karşısında yenilgiye uğramış ve İslam özellikle de Türkler arasında hızla yayılmıştır.

*1071 Malazgirt Savaşı: Bizans yenilmiş ve Anadolu kapıları Türklere sonuna kadar açılarak Anadolu’nun İslam beldesi olmasının yolu açılmıştır.

*1187 Kudüs’ün Fethi: Kudüs, Selahaddin Eyyubi tarafından yeniden fethedilerek Haçlılardan temizlenmiştir.

*1299 Osmanlı Devleti’nin Kuruluşu: Osmanlı devleti kurulmuş ve 600 yıl İslam’ın sancaktarlığını yaparak dünyaya hükmetmiştir.

*1364 Sırpsındığı Savaşı: Osmanlı Ordusu, Haçlıları bozguna uğratmıştır.

*1389 I. Kosova Savaşı: Osmanlı Ordusu, Haçlıları bozguna uğratmış (Bunu felaket görebilirsiniz.) fakat 1. Murad savaş meydanını gezerken şehit edilmiştir. (Bunu da şetaret/sevinç görüp kutlarsınız.)

*1396 Niğbolu Savaşı: Yıldırım Bayezid, Haçlı ordularını yenerek Anadolu hâkimiyetini pekiştirmiş ve Balkanlar’da Osmanlı’yı yenmenin mümkün olmadığı ortaya çıkmıştır.

*1444 Varna Savaşı: Osmanlı Ordusu, Haçlıları bozguna uğratmıştır.

*1448 II. Kosova Savaşı: Osmanlı Ordusu, Haçlıları bozguna uğratmıştır ve Balkanlar’daki Osmanlı hâkimiyeti kesinleşmiştir.

*1453 İstanbul’un Fethi: İstanbul fethedilip İslam beldesi hâline getirilmiş, Bizans İmparatorluğu yıkılmış ve Orta Çağ kapanıp Yeni Çağ başlamıştır. Ayasofya, Fatih Sultan Mehmet Han’ın kılıç hakkı olarak camiye çevrilerek İslam’la müşerref olmuştur. (Şeref yoksunu İslam ve Müslüman düşmanlarına dert olsun!..)

*1461 Pontus Rum Devleti’nin Yıkılışı: Pontus Rum Devleti yıkılıp Trabzon fethedilmiş ve İslam beldesi olmuştur.

*1463 Bosna’nın Fethi: Avrupa’nın ortasında bir İslam beldesi olmuş ve hâlâ varlığını sürdürmektedir.

*1521 Belgrad’ın Fethi

*1522 Rodos Adası’nın Fethi

*1526 Mohaç Meydan Muharebesi: Tarihin en kısa meydan muharebesi olarak bilinen bu savaşta Osmanlı Devleti, iki saate Macaristan ordusunu dağıtıp Macaristan’ı hâkimiyeti altına almıştır.

*1538 Preveze Deniz Savaşı: Barabaros Hayrettin Paşa komutasındaki Osmanlı Donanması, Andre Dorya komutasındaki Haçlı Donanması’nı Akdeniz sularına gömüp Akdeniz’i Türk Gölü hâline getirmiştir.

*1570 Kıbrıs’ın Fethi

*30 Ağustos 1922: Yunanlıların mağlubiyeti ve Anadolu’dan atılmasıyla sonuçlanmıştır.

Müslüman Türk milleti adına çok önemli zaferler ve tarihî dönüm noktalarını Sözcü için derledim ki önümüzdeki yıllarda çok zorlanmasınlar kendileri için felaket sayılan olayları tespit etmekte…

Yukarıda saydığım olaylar, bizler için hep sevinç ve kıvanç sebebi… Atalarımızın kahramanlıklarıyla, İslam’a hizmetleriyle övündüğümüz tarihî olaylar…

Doğal olarak içimizdeki satılmışlar, hainler, kâfiri dost belleyip Müslümanlara kin ve nefret kusanlar için ise hatırlamak istemeyecekleri felaketlerdir.

Son olarak Allah’ın kelamıyla bitirelim yazıyı:

Bismillâhirrahmânirrahîm

Onlar ağızlarıyla Allah’ın nurunu söndürmek istiyorlar. Hâlbuki kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır. (Saff – 8)