– Niyetim, zaten uykusu çok az olan sizlere uykularınızı kaçırmaktır, yatağı dar etmektir. Sizin içinize bir azap, bir çile, bir tohum ekmek istiyorum. Zaten gözü olana sabah ışımış ama birde gözü olup sabahı göremeyenler var.

– Türk toplumu 1718’lerden bu yana, sürekli ve güdümlü bir değişme sürecine tabidir. Bu değişim sürecini teknolojinin gelişmesiyle birlikte günümüzde daha net hissedebilmekteyiz. Değişerek gelişiyoruz demeyi çok isterdim. Lakin değişerek başkalaşıyoruz.

– Dün eleştirdiğimiz birçok etkeni bugün sahiplenmek üzereyiz. Sahiplenilen bu etkenlerden en önemlisi LGBT adı altında bizleri köklerimize yabancılaştıran ve yarınlarımızı bizden almaya çalışan ahlaksız toplum inşa sürecidir.

– Bugün hiç bakmadığınız pencereden bakacağız eşcinsellik politikasına. Politik tartışmaların havada uçuştuğu TV programlarından çok sıkılıp daha eğlenceli ve sizi anlık problemlerinizden uzaklaştıracak yapımlara yöneldiğinizde o programlarda dikkatinizi çeken bir şeyler olmalı.

Eğer dikkatinizi çekmiyorsa şimdiden geçmiş olsun. Çünkü o eğlence programlarının ve dizilerinin içine yerleştirilen karakterler artık sizden biri.

– İstisnasız her dizi ve eğlence programlarına yerleştirilen eşcinsel karakterleri görmeniz gerekir. Bu eşcinsel karakterler öyle profesyonel işlenir ki tüm olumlu davranış modelleri bunlar üzerinde inşa edilir.

Merhamet, iyilik, vicdan gibi hasletlerin hepsinin bu eşcinsel karakterlerde toplandığını göreceksiniz. Ve öyle iyi gelecekler ki size kendinizi onlardan biri ya da onları kendinize daha yakın hissedeceksiniz. Yarışma programlarında en çok onları destekleyeceksiniz. Çünkü gönlünüze giden yolu çok iyi biliyorlar ve ona göre performans sergiliyorlar.

– Yaşı ilerleyenler için tehlike oluşturmuyor bu sınıf. Siz pür dikkat bunları izlerken yanınızdaki çocuğunuz ve torununuz sizin o eşcinsel karaktere göstermiş olduğunuz teveccühten etkilenecek ve davranış şekillerini o ekrandaki eşcinsel karakteri kendisine rol model alarak inşa edecek.

– İslamiyet’te böyle “sapık inançların” propagandasına izin verilmeyeceği için İslami bir kılık altında, İslami hasletleri kullanarak evinizin içine kadar giren bu yapı çocukların kimlik gelişiminde oldukça etkili. Sözde Müslüman ama teoride, zihinde, duyguda ve davranışta henüz anlamlandırılamayan yeni bir nesil ortaya çıkmakta.

– Kapalı grup kimliği içinde büyüyen ebeveynlerin akıllı telefonları kullanmasıyla birlikte açık toplum içinde kimlik inşa eden çocuklarının kimlik gelişiminden habersiz. Çünkü telefonlarındaki tüm uygulamaların alttan alta LGBT’ye yatırım yaptıklarında bihaberler.

– Gökkuşağı gibi eğlence bir metaforu sahiplenerek çocukların renkli dünyalarına girmeye çalışan LGBT, “tercihlere saygı duy” diyerek yeni bir inancın temellerini atmaya çalışmakta.

– Lütfen dikkat… Uyanalım, uyuyanları uyandıralım.. Yarın çok geç olmadan…