İslam’ın, Türkiye’nin ve halkımızın tüm değerlerine saldırdılar mı, saldırdılar… Saldıranları alıp Genel Başkan Yardımcısı, Grup Başkan Vekili yaptılar.

Ezana, İstiklal Marşımıza saldırdılar mı, saldırdılar… Saldıranı, milletvekili yaptılar.

Türkiye’ye saldırdılar mı, saldırdılar… Saldıranları, İl Başkanı, İlçe Başkanı, Belediye Başkanı yaptılar.

Türk Ordusuna saldırdılar mı, saldırdılar… Saldıran, hâlâ milletvekili. Tüm milletvekilleri de arkasında.

Sanatçıya, öğretmene, imamlara, esnafa, çiftçiye hakaret edip saldırdılar mı, saldırdılar… Hepsinin altına birer koltuk verildi.

Yukarıdaki tüm melanetleri yapan oldu mu, oldu… Bunları toptan yapan ZAVALLIYI da alıp partinin Genel Başkanı yaptılar!

CHP’NİN RUHUNU KURULURKEN, ENKAZINI DA YIKARKEN SATTILAR

Hangi partiden bahsettiğimi anladınız değil mi? Anladığınızı biliyorum ama ben başka birkaç önemli ipucu da vereyim!

Heykel yapmak, yalan söylemek, devletin kasasını soymak, milletin cebini boşaltmak, yolsuzluk, hırsızlık, çöp, çukur, susuzluk, batı uşaklığı, terör taşeronluğu, tecavüz…

CHP, kuruluşunda ruhunu İngilizlerin temsil ettiği batıya satmıştı. Geride kalan 100 yıllık enkazını da bir koltuk karşılığında başındaki zat sattı…

Emperyalist Batı’nın çatısı altında toplanan tüm Türkiye düşmanlarına bu satıştan hisse verildi!

CHP, TÜRKİYE’NİN BAŞINA MUSALLAT EDİLMİŞ BİR BELADIR

CHP’nin vekili Mahir Başarır; “Cumhuriyet tarihinde ilk kez Türk ordusu Katar’a satılmıştır” hezeyanında bulunduğunda o kadar rahat, kendine güvenen bir duruş sergiledi ki hezeyanı kadar bu da dikkatimi çekti.

Cumhur İttifakını oluşturan partiler ve seçmeni dışında kimse tepki göstermeyince; hatta partisi CHP ve yöneticileri Mahir’e sahip çıkınca o cesaret ve güvenin nereden geldiğini de anlamış oldum.

Sonuç?..

CHP, Türkiye’nin Milli Güvenlik sorunudur!CHP, tüm iç ve dış Türkiye düşmanlarının koruyucusu ve yuvalandığı bir odak olmuştur!CHP, Türk askerini şehit eden devletlere ve terör örgütlerine bir kez olsun “satıldınız, satılıksınız” dememiştir!CHP, dini ve milli tüm değer ve kurumlara düşmandır!CHP, terör örgütlerine darbe vuran orduyu değil, darbe yapan orduyu sever!TBMM’deki kravatlı teröristlerin kökü kazınmadıkça dağdaki teröristler silah bırakmaz!Türk ordusuna saldıran bu güruhun kin ve nefretinin altındaki gerçek; Mehmetçiğin, CHP’nin müttefikleri olan devletlere ve terör örgütlerine vurduğu öldürücü darbelerdir!CHP, emperyalizme uşak, Batı’ya köle olmayı seçmiş bir yapıdır!Her şeye bir bedel biçen CHP, 1 Dolar’a FETÖ’ye, 1 ittifaka PKK’ya, 1 koltuğa Batı’ya SATILMIŞTIR…

Türkiye’yi kurmakla övünen CHP, İngiltere’nin giderken Anadolu’ya bıraktığı TRUVA eşeğidir!

Balık baştan kokar. CHP’den dini ve milli değerlerimize yapılan tüm saldırıların arkasında BAŞ BALIK vardır.

Onlarla ittifak yapan bizim mahallenin eski çocukları bunlara nasıl tahammül ediyor onu anlamakta da ayrıca zorluk çekiyorum!

Biz cesaretimizle, onlarsa esaretleriyle ölecekler!