CHP’yi ele geçiren Kılıçdaroğlu’nu Baykal bile bu kadar uğraştırmamıştı. “Gel buraya Muharrem” Kılıçdaroğlu’nun adeta kâbusu oldu.

Kılıçdaroğlu’na karşı genel başkanlık yarışını kaybetti ama Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendisini zorla CHP’nin adayı olarak göstermeyi başardı…

CHP, HDP, FETÖ, PKK, Pensilvanya, ABD, Kılıçdaroğlu ve Kraliçe’nin üzerinde anlaştıkları planı altüst etti.

Baykal ve Kılıçdaroğlu’nun aşamadığı %25’lik oy oranını %30’a çıkarmayı başarsa da artık o bir “parti içi haindi.”

Kılıçdaroğlu’nun, “CHP’li biri gizlice saraya gitti” ve “parti kurmak için saraydan para aldı” gibi itibar suikastları İnce’yi durdurmak yerine daha da teşvik etti.

KILIÇDAROĞLU İLE MUHARREM İNCE ARTIK KAN DAVALI

CHP oylarını ilk kez %30’a çıkaran Muharrembey takdir beklerken seçim gecesi partisinden kötek yedi. Kendisine karşı Kılıçdaroğlu’nun yönettiği, “CHP içindeki çetenin” sahnelediği operasyonlara sabırla direndi.

Ve parti kurmak için düğmeye basma zamanı geldi. İnce’ye destek veren üç CHP Milletvekili ve bir belediye başkanı zehir zemberek açıklamalar yaparak istifa ettiler…

CHP tabanı on yıldır kaynıyor. Şimdi sesleri olacak bir partiye kavuşacaklar!

İnce’nin kuracağı parti, HDP’nin yörüngesine giren CHP ve Kılıçdaroğlu’na yönelik seçmen tepkisinin sesi olacak.

MUHARREM İNCE’NİN KURACAĞI PARTİ DESTEK GÖRÜR MÜ?

Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi taşıdığı “ Türkiye düşmanı” çizgi seçmen tabanında ciddi bir tepki görüyor. Sol seçmenin gideceği başka parti olmayınca Kemal Bey, tabandan gelen hiçbir tepkiyi dikkate almadı.

Cumhuriyeti kurmakla övüne CHP, Türkiye’yi yıkmak isteyen terör örgütleri ve partilerlekol kola yürüyor şimdi. Milli konularda terör örgütlerinin tetikçisi oldu.

Yapılanilk anketler İnce’nin CHP seçmeninden ciddi oy alacağını gösteriyor. Halkın %25’inin parti kurmasına sıcak baktığı İnce’ye, İzmir’den %18’lik ciddi bir destek var.

CHP’den koparacağı %10’luk oy Kılıçdaroğlu ve CHP için sonun başlangıcı olacak. HDP, SP ve İP’in kapısında yatan CHP, evdeki seçmeni kaybettiğini gördüğünde iş işten geçmiş olacak. 

2018’de “Gül operasyonuna” çomak sokan İnce, şimdi de Kılıçdaroğlu’nun “dostlarıyla iktidara gelme” hayallerine darbe vurmuş olacak…

MUHARREM CHP’Yİ DE KEMAL’İ DE FENA SALLAYACAK

Kılıçdaoğlu, HDP ile fazla içi içe girmenin bedelini2023’de “solcu Alevi ve solcu Kürtlerin” kaldığı minnacık bir CHP’nin başında olmakla ödeyecek.

100 yıldır ülkemizin ve halkımızın ayağına pranga olan CHP’den kurtulmuş olacağız…

CHP’yi bitirirse Kılıçdaroğlu bitirir. CHP’yi bitirmek için attığı adımları hiçbir CHP’li atmaz, atmaya cesaret edemez. Bu cesareti sadece okyanus ötesi dostu Joe Biden’dan aldığını zannetmiyorum.

Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi bitirmek için daha güçlü ve derin bir motivasyon kaynağı olmalı. Bunun için aklıma gelen tek veri, CHP’nin imza attığı “Dersim katliamının” intikamını almak ya da o katliamın bilinç altında bıraktığı derin travma olabilir…

Anlayacağınız çanlar sadece Kılıçdaroğlu için değil, CHP için de çalıyor. 2023’te Kemal’i Dersim’e, CHP’yi de Anıtkabir’e gömerler…