Kendini “BeyazTürk” olarak ifade eden ultra Kemalist, köktenlaikçi, aşırı çağdaş kesimin sürekli ülkeyi, hükûmeti dışarıya şikâyet edip hiçbir şeyden memnun olmaması...
Sürekli kargaşa çıkarıp, huzursuzluğa sebep olup, kendileri dışındaki hiçbir fikre, inanca yaşama tahammül edemeyip, farklı yaşam tarzına sahip insanları sürekli taciz ederek kendilerinden farklı olanlara yaşamhakkı tanımaması…
“Eti tadan köpek, artık kuru ekmeğe dönmez.” demişler.
Sorun aslında tam da bu!..
Eskiden ülkede istedikleri gibi at koşturuyorlardı, ülkeyi tam bir çiftlik gibi kullanıyorlardı. İstediklerini vezir, istemediklerini rezil ediyorlardı. Anadolu insanı ve İslami hassasiyet sahibi dindar insanlar, ikinci sınıftı onlara göre...
Üniversiteye almıyorlardı, kamu imkânlarından yararlandırmıyorlardı, devlet kademesinde görev alıp yükselmelerine mani oluyorlardı.
Ülkenin kaymağını yiyip milleti açlıkla terbiye ediyorlardı.
Şimdi ise ikinci sınıf gördükleri asıl ve asil insanlar, her yerde söz sahibi ve kendilerinden katbekat başarılı... Ülkenin kaynakları artık sadece kendilerine hizmet etmiyor, ülkenin gerçek sahibi insanlar da pay alıyor ya bunu hazmedemiyorlar.
“Eti tadan köpek,artık kuru ekmeğe dönmez.”dedik ya işte bütün mesele bu!..
Mesele ne Boğaziçi üniversitesi ne de atanan rektör!..
Bunların adı kaos, soyadı kargaşa, göbek adları hain!..
“Mesele ağaç değil, anlamadın mı? Haydi gel!..” diyen ruhunu Batı’ya ve batıla satmış hainler, “Mesele Boğaziçi rektörü değil, anlamadın mı? Haydi gel!..” diyor şimdi de...
Önce Kâbe’ye, İslam’a, Müslümanların kutsallarına saldırıyorlar. LGBT’ye karşı duran, eylemlere destek vermeyen öğrencileri fişleyip baskı altına alıyorlar.
Sonra başı örtülü ama şuursuz, nasipsiz bir cazgır bulup devlete, polise iftira atıp hakaretler yağdırıyorlar.
Başörtülü görünce cin çarpmışa dönen, başörtülüleri okuldan, memuriyetten; annesi veya hanımı örtülü olan subayları ordudan atan, başörtüsü ile mücadele için ilmi, bilimi bir kenara bırakıp üniversiteleri kışlaya çeviren CHP zihniyeti Boğaziçi’nde başörtülü savunuyor.
Yersen!..Ah samimiyet!..
Örtülü, zaten tesettürlü değil; tesettür vakarına dair hiçbir olumlu izlenim bırakmıyor!..
Fadime Şahin de örtülü diye yutturulmuştu millete!..
Reis büyük adamsın gerçekten!..
Muhaliflerini kılıktan kılığa soktun, rezil rüsva ettin yıllarca!.. Bak, nelerden medet umuyorlar?
Boğaziçi Üniversitesi olayları; CHP zihniyetinin gerçek yüzünü, milletle ve değerleriyle barışmasının mümkün olmadığını, terör örgütleriyle yakınlığını bir kez daha görmemizi sağlamıştır!..
Ha bu arada son aldığım bilgilere göre Boğaziçi Üniversitesine kıyma makineleri götürülmüş, eylemcilerden kıyma yapıyorlarmış. Bir kısmını da kuşbaşı için ayırın insafsızlar!..
Piyasada sabun da tükenmiş haberiniz olsun!..
Hay Allah’ım!..
“Ne günlere kaldık ey Gazi Hünkâr!..”