" Kadın hakları, eşitlik, kadına özgürlük" martavalıyla kadını iyice insanlıktan çıkaranlara ve buna çanak tutanlara karşı öfkem, kinim son zamanlarda o kadar artırdı ki anlatamam!..

Eskiden örtülü şekilde, gizlice aileyi bitirmeye, dağıtmaya çalışıyorlardı; şimdi aleni ve olabildiğince arsızca yapıyorlar.

"Allah mısınız? Aileniz batsın!.." dövizini taşıyan örtülüyü gördü bu gözler!..

“Namus mu? Kirletmeden duramam.” pankartını taşıyan ahlaksızlara şahit olduk.

“Sokaklar, tehlikeli değildir; bir çarpın baba evinin kapısını, sokaklara çıkın. Özgürlüğünüze sahip çıkın, bedeninize sahip çıkın, isteklerinize sahip çıkın, heveslerinize sahip çıkın. Sevişmenin kirlenmek olduğu safsatasını da hemen unutun… O tekinsiz baba evini terk edin kızlar, derhal terk edin.” diyen aile düşmanı sapıtmış kadınların, köşe yazısı adıyla kaleminden lağım akıttığına şahit olduk!..

Eve, aileye, babaya, ahlaka, namusa, insanı insan yapan tüm değerlere savaş açıp ahlaksızlığın, namussuzluğun, fuhşiyatın, sapıklığın hâkim olduğu bir dünya arzuluyorlar. Tam da kendileri gibi insani değerlerden soyunmuş, hayvanlar gibi yaşayan nesillerin özlemini çekiyorlar.

Ahlaka, ahlaklı insana, temiz neseplere, bozulmamış insanlara düşmanlar!..

*Baba evini terk edin, aile dağılıp batsın ki bir ailenin çocuğu değil, onun bunun çocuğu olasınız!..

*Baba evini terk edin, aile dağılıp batsın ki her isteyen sizi elde edip sizin üzerinizde her fantezisini rahatça gerçekleştirsin!..

*Baba evini terk edin, aile dağılıp batsın ki azgın hayvanlar gibi sadece nefsiniz, arzularınız için yaşayasınız; yiyeceğiniz haltları engelleyecek, sizi frenleyecek hiç kimse ve hiçbir değer kalmasın!..

*Baba evini terk edin, aile dağılıp batsın ki Batı’da olduğu gibi peydahladığınız çocuğun babasının kim olduğunu ne siz önemseyin ne de toplum önemsesin!..

Kadın elden gitti, aile can çekişiyor, toplumu dizayn edecek erkeği el birliğiyle itibarsızlaştırıp yok ettiler!..

Ne zaman harekete geçecek, milleti kurtarmak için tedbirler alacaksınız etkili ve yetkili kişiler?

Toplumun düzelmesi, kadının düzelmesi ile başlar. Kadın evine dönmeli, anneliği ilk sıraya koymalı, evini ve  ailesini her şeyden üstün ve öncelikli tutmalı ki yaşadığımız sorunlar azalsın!..

Kadın, evinden çıkınca değil, evine dönünce dünya güzelleşecek!..

Kadının gerçek sevgiyi bulduğu ve istismar edilmeyeceği yegâne yer evi, ailesi, yuvasıdır. Bunun dışındaki yerlerde kadına verilen sözde değer, kadından faydalanıldığı orandadır ve yalandır, ikiyüzlüdür, çıkar üzerine kuruludur!..

Kadını en fazla istismar eden de kadın hakları, kadına özgürlük diye ortalarda gezip kadını dişiliği, bedeni üzerinden metalaştıran modernist sapkın zihniyettir!.. Kadını ailesinden, yuvasından etmiş ve kapitalizmin kölesi yapmıştır!..

Günümüzdeki kadınların birçoğu annelikten, annelik duygusundan uzaklaştığı için dünya, her geçen gün daha yaşanmaz hâle geliyor. Dünya annelerle güzelleşir.

Kadın özünde güzeldir ve güzelliğini koruduğu sürece dünyayı güzelleştirir!..

Kapitalizmin kölesi, feminizmin oyuncağı, tüketimin öznesi, reklamların objesi olmuş kadınlarla dünya her geçen gün daha yaşanılmaz hâle geliyor!..