Türkiye, eski vesayet günlerinin hasretini çekenlerin hezeyanlarıyla meşgul.

Emekli büyükelçiler, emekli amiraller, eski CHP milletvekilleri yayınladıkları bildirilerle ‘İktidara parmak sallama’ gafletindeler.

20 yıldır, ulaşımdan savunma sanayiine her alanda ortaya vizyon koyan iktidara saldıran vesayet odakları Türkiye’nin büyümesinden ve gelişmesinden rahatsız.

Bugün bir kez daha hatırlatmak gerekiyor!

Görevde oldukları dönemde ‘çalışmak, üretmek ve Türkiye’ye katkı sağlamak’ yerine, büyükelçilik binalarında dansöz oynatan, ABD büyükelçileri önünde ‘hazır ol’da bekleyen, Türkiye’yi yurt dışında, uluslararası alanda hiçbir şekilde layıkıyla temsil edememiş, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gücünü sadece milletine silah doğrultmak olarak anlamış, TBMM’yi ideolojik yasaklar getirme aracı olarak görmüş, diplomaside Batı’ya yaranma dışında hiçbir vizyon ortaya koyamamışların dönemi kapandı.

Monşerlerin dönemi kapandı.

Üretmek, katkı sunmak yerine insanların inançlarıyla alay eden, kıyafetleri yüzünden küçümseyen, her güzel icraata burun kıvıran, milli menfaatleri görmezden gelen anlayışın dönemi kapandı.

Hiçbir zaman bu ülkenin, bu milletin, bu devletin yanında değildiniz, biliyoruz bugün de değilsiniz.

Yarın da olmayacaksınız.

Olmadığınız sürece de hayal kuran, üreten, büyüyen, bölgesel ve küresel bir vizyon koyan Yeni Türkiye’de yeriniz olmayacak.

Kaybettiniz.

Hükümsüzsünüz.