Geleneksel “24 Nisan’da ABD Başkanı ne diyecek” sendromunu nihayet atlattık. ABD başkanları her 24 Nisan’da Ermenilerle ilgili özel bir açıklama yapıyor.

Eskiler açıklamalarında genellikle yaşanan olayları “büyük felaket” olarak tanımladılar. Sadece Reagan, bugün de Biden “soykırım” ifadesini kullandılar.

Her fırsatta Türkiye ve Erdoğan düşmanlığını gösteren Biden’dan farklı bir açıklama beklenmiyordu zaten. Biden veya başka bir lider ya da ülkenin bu olayları nasıl tanımladığının artık hiçbir önemi yok.

Karşılarında Azerbaycan topraklarını otuz yıldır işgal altında tutan Ermenistan’ı kırk beş günde bölgeden süpüren bir Azerbaycan (Türkiye) gerçeği var. Onlar masa başında kendilerini oyalaya dursunlar Türkiye sahada ABD ve piyonlarını gömmeye devam ediyor!

ABD gibi Türkiye düşmanı ülkelerin bir de içimizdeki ayakları var. CHP ve HDP’nin başını çektiği Millet İttifakı, “soykırım” ifadesini kullanan Joe’nun dostları olarak çoktan tarihe geçtiler.

KÜRT KATİLİ ERMENİ ÇETELERİNİ SAVUNMAK HDP’YE Mİ DÜŞTÜ?

Her 24 Nisan’ı ABD Başkanları gibi iple çeken HDP de bir açıklama yaptı. İçeriğine girmeyeceğim ama Biden’ın açıklamasından daha iğrenç olduğunu söylemem yeterli olur sanırım!

HDP, “Ermeni soykırımı utancıyla yüzleşin” başlıklı hezeyanıyla Ermeni çetelerinin yanında durmuş ve onların öldürdüğü Kürtleri yok saymıştır.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da I. Dünya Savaşı öncesinde başlayan ve savaşla birlikte kontrolden çıkan Ermeni isyanlarını ve bölgedeki Müslüman Türk, Kürt ve Arapların katledilmesini görmeyen HDP utanmadan çıkmış katil Ermeni çetelerini savunuyor!

Müslüman Kürtleri öldüren Ermenilerin acısını paylaşması gerçek yüzlerini göstermesi açısından önemli.

Kürt olsalar Ermeni çetelerinin öldürdüğü Kürtlerin acısını paylaşır, onların yanında olduklarını ilan ederlerdi…

OYLARI KÜRTLERDEN AL, GİT ERMENİLERİN EMELLERİNE HİZMET ET

HDP’nin Kürt halkına ilk ihaneti değil bu. HDP’nin siyasi ayağı olduğu PKK terör örgütü emperyalizmin kuklası olarak 40 yıldır Batı’ya (Ermeni ve İsrail emellerine) hizmet ediyor.

Ermeni çetelerinin 1915’li yıllarda estirdiği terörü bugün PKK estiriyor. Siyasi ayak HDP de buna çanak tutuyor.

Kürt çocuklarını dağa çıkarıp, İsrail’in vaat edilmiş topraklarını kurtarmak ve Ermenilerin intikamı için kullanıyorlar. HDP eski Eş Başkanı Sezai Temelli Diyarbakır’da “Bu topraklar Musa’ya vaadedilmiş topraklardır” derken “İsrail emellerine” hizmet ettiklerini itiraf ediyordu aslında!

Ermenilerin emellerine hizmet et. Ermenilerin intikamını al. Ermenilerin acısını paylaş. İsrail’in vadedilmiş toprakları için savaş… Bu yolda Kürt halkını kullan. Kürt çocuklarının kanını ABD’ye sat…

Fırsatını bulduğunda da Kürt halkına ihanet et!

Kürt halkı artık uyanıp bu oyuna son vermeli. Bu oyunda kendilerini piyon olarak kullanan emperyalist maşası parti ve terör örgütlerine dur demeli.

HDP’nin bu son ihaneti bir milat olsun. Sırtında hançerlenecek yer kalmayan Kürt halkı, artık kendilerine ihanet eden parti ve terör örgütlerine gereken dersi vermelidir!

Daha büyük acılar yaşamak istemiyorlarsa tabii…