Dünyanın “Terörist İsrail” diye bir sorunu var. Bu eli kanlı terörist seksen yıldır dünyayı esir almış ve insanlığı yok etmektedir!

Dünyayı esir almış ve Filistin’de Müslümanlara her türlü zulmü yapmakta, onların topraklarını işgal etmiş, onları vatanlarından sürmüştür…

Filistinlileri, Suriye, Ürdün ve Lübnan’da toplama kamplarına hapsedilip insanlık dışı bir ortamda ölüme terk etmiştir…

Evleri, iş yerleri, arazileri ve dini mabetleri bu katil sürüsü tarafından her an saldırıya uğruyor. Dünyanın her yerinde hukukun teminatı altında olan can, mal ve ibadet dokunulmazlığı İsrail’de pervasızca ve alçakça saldırı altındadır! 

İsrail, sadece Müslümanların değil, tüm insanlığın ortak sorunudur! Dünyadaki terörün de savaşların da kaynağı İsrail ve Yahudilerdir!

İSRAİL DEVLET DEĞİL DÜNYANIN EN KALI TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

İşgal altında tuttuğu Filistin topraklarında her gün, her dakika bir İsrail saldırısı olur. Filistin’in sahibi olan Müslümanları evlerinden çıkarır, evlerini yıkar, işkence eder, tutuklar, arabayla ezer, kolunu kırar, kurşuna dizer…

Yeryüzünde görülmemiş tüm zulüm yöntemlerini kullanarak Müslümanları öldürür…

Her Ramazan ayında Gazze’ye hava saldırıları düzenleyip sahur yapan kadın, yaşlı ve çocukları öldürür...

Sürekli ve planlı bir şekilde Mescid-i Aksa’ya saldırır. İbadet eden Müslümanları şehit eder, yaralar…

Filistinliler, yetmiş yıldır İsrail Terör Örgüt (İTÖ) tarafından “bir soykırıma” tabi tutulmuşlardır! Artık İsrail Terör Örgütü’ne (İTÖ) dur demenin zamanı geldi.

İSLAM ÜLKELERİ İSRAİL’E HESAP SORACAK BİR MAHKEME KURMALI

İsrail, işgal ettiği Filistin topraklarında katliamlar yapıyor. Kundaktaki bebekten tutun, tekerlekli sandalyeye mahkum yaşlıları, ilkokula giden çocuktan tutun, yaşlı kadınlara kadar istediği Müslümanı istediği zaman katlediyor…

Müslümanların camileri, okulları, hastaneleri yakılıp yıkılıyor. Mescid-i Aksa sürekli basılıyor. Kanlı postallarla ibadet eden Müslümanlar tekmeleniyor…

Müslümanların tapulu toprakları gasp ediliyor. Evleri alınıp Yahudilere veriliyor…

Bunların hepsi İNSANLIK ve SAVAŞ SUÇU… İTÖ, bu suçları sadece bir kez işlemedi. Milyonlarca kez işledi. İşte bunların hesabını soracak bir YARGI MEKANİZMASI kurmanın zamanı geldi.

TÜRKİYE, İTÖ’NÜN TERÖRÜNÜ DURDURABİLECEK TEK GÜÇTÜR

Bunun öncülüğü ve liderliğini sadece Türkiye yapabilir. Türkiye’ye destek verecek cesur birkaç İslam ülkesi mutlaka çıkacaktır. İsrail’in dünyayı saran korku duvarını yıkmanın zamanı geldi.

Türkiye de Müslüman halklar da İsrail’den büyük ve güçlüdür. Atılacak cesur bir adım İsrail’den ve Yahudi sömürüsünden bıkmış onlarca Batı halklarını da peşimizden sürükleyecektir.

İTÖ’ye kayıtsız şartsız destek veren ABD ile AB’den “adalet”, BM’deki “5’li çeteden” Müslümanlar için hak ve hukuk beklemek ahmaklıktır!

Zalimden hesap soracak bir mahkeme Kudüs’ü kurtarmanın, İTÖ’nün terör saldırılarını durdurmanın, İsrail zulmüne hesap sormanın ilk adımı olacaktır.

Dünyanın Kudüs’e “adalet” götürecek bir Ömer’e, Filistin’i zulümden kurtaracak bir Selahaddin’e, Gazze sokaklarına “huzur” götürecek bir Osmanlıya, İsrail’i yargılayacak bir mahkemeye ihtiyacı var!