“Bence ona ( Erdoğan’a) çok farklı bir yaklaşım uygulamalıyız. Muhalif liderleri desteklediğimizi açıkça göstermemiz lazım…Bir yol haritamızın olduğunu açıkça göstermemiz lazım. Düşündüğümüz şeyle ilgili sesimizi yükseltmemiz lazım. BEDEL ÖDEMELİ…”

Bu hezeyanlar ABD Başkanı Joe Biden’a ait. “Bedel ödemeli” dediği isim de Cumhurbaşkanımız Erdoğan!

Erdoğan’ı devirme ve Türkiye’yi yönetme arzusunu ilan eden, tam bir emperyalist şımarıklık ve küstahlığın dışa vurumu...

Türkiye’yi hep “kendi çocukları” eliyle yönettiler. Erdoğan ise ABD’nin Türkiye’yi yönetmesine izin vermiyor!

Bundan dolayı Erdoğan’a yönelik tüm muhtıra ve darbe girişimlerinin emrini ABD vermiştir. İçimizdeki “Our” çocukları da bu emirleri yerine getirmiştir. Ama hepsi başarısız olmuştur.

Şimdi tekrar başa döndüler. Biden’in “Muhalif liderleri desteklediğimizi açıkça göstermemiz lazım” sözüne geri döndüler.

Son iki ayda yaşanan sıcak olaylar ve gündemin, Biden’in sözlerinin Türkiye’deki “çocukları” olan muhalefet partileri tarafından hayata geçirildiğini görüyoruz…

ERDOĞAN’DAN NETANYAHU ÇIKMAZ AMA MERAL’DEN GOLDA MEİR OLUR

İsrail, Ramazan ayının son günlerinde Mescid-i Aksa ve Müslümanlara yönelik acımasızca bir saldırı başlattı.

ABD ve Batı ülkelerin tamamı İsrail’in saldırılarına tam destek verdi. İsrail’e en sert ifadelerle tepki gösteren ve Filistinlilerin yanında duran Türkiye ve Erdoğan oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Müslüman ülke liderleriyle başlattığı görüşmelerle Filistin’in haklı davasını, İsrail’in katliamlarını dünyaya duyurdu.

Buna rağmen halkı provoke etmek için Biden’in “çocukları”, Erdoğan’ı “Katil Netanyahu’ya” benzeterek Biden’e sadakat gösterisi yaptılar. Bu “alçak benzetmenin” dumanı soğumadan bu sefer halkı sokağa dökmek için soluğu Erdoğan’ın memleketinde aldılar.

Tüm dünya biliyor ki, Erdoğan’dan Netanyahu çıkmaz. Ancak Biden’in “çocukları” muhalefet liderlerinden çok iyi birer Ariel Şaron ve Golda Meir çıkar.

Başında bulundukları partiler ve temsil ettikleri siyasi ideolojiler Şaron, Netanyahu ve Meir’in Filistin’de Müslümanlara yaptıkları zulümlerin aynısını Türkiye’de Müslümanlara yaptılar.

HALKIMIZ YÜZ YILDIR BEKLEDİĞİ LİDERİNİ BİDEN VE UŞAKLARINA YEDİRMEZ

Biden’in dünyaya ilan ettiği “Erdoğan’ı devireceğiz. Bunun için CHP, HDP ve İyi Parti ile Kemal, Meral, Temel ve Pervin’i kullanacağız” sözünden sonra gündeme gelen hiçbir şey eskisi gibi algılanamaz.

Muhalefet partileri ve başındakilerin tüm provokatif sözleri ve eylemleri Biden’in talimatıyla yapılıyor demektir.

Konuşturulan mafya elebaşının Fas’tan alıp yayın yapacağı stüdyoya CIA tarafından götürüldüğünü biliyoruz. Videolarında okuduğu tüm cümlelerin ABD ve CIA tarafından yazıldığını da biliyoruz.

Sayın Bahçeli’nin dediği gibi; “Oyun büyüktür, kirlidir. Çok boyutlu ve çok aktörlüdür.”

Amaç Erdoğan’ı devirip Türkiye’yi tekrar ABD’nin elli birinci eyaleti yapmaktır. Savcı Sayan’ın dediği gibi, “Erdoğan’ı devirip bizi Suriye yapmak istiyorlar…”

Tüm iç ve dış saldırılara rağmen milletimiz müsterih olsun ki Erdoğan’ın, “bu sinsi operasyonu da akamete uğratacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” sözü teminatımızdır!