Türkiye ve Türk milleti hakkında hiçbir olumlu icraat ve hedefi olmayan CHP ve Kılıçdaroğlu, bir yolunu bulup her gün gündemde kalmayı başarıyor.

Ajansını ve danışmanlarını tebrik etmek lazım. Türkiye ve Türk milletinin aleyhine olan eylem ve söylemlerini millete güzel göstermeyi nasıl başarıyorlar inanılır gibi değil…

Ajansın prompter’a yazdıklarını okuyarak icraat yaptığını zannediyor. Bu haftaki videoda milletin “manevi” dünyasına sızmaya çalışıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu ile görüşmesinden sonra “maneviyat” tüten böyle bir video yayınlaması kurnazca bir hamle oldu.

Ajans ve danışmanları, Erdoğan’ın en ufak bir hamlesini dahi kaçırmıyorlar demek ki…

KILIÇDAROĞLU “HELALLEŞME” YOLCULUĞUNA ÇIKACAKMIŞ

“Ülkemizin iyileşmeye, helalleşmeye ihtiyacı var. Geçmişte partimizin de hataları oldu. Helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldım…”

“Geçmişte partimizin de hataları oldu” diye kurduğu cümle ile çıkacağı yolun sonunun çıkmaz olduğunu baştan ilan etmiş aslında.

Yani başında bulunduğun partinin ve eski genel başkanlarının milletimize yaptıkları zulümlerde, devletimize verdiği zararlarda “milletin” ve “devletin” de suçu var diyor!

Oysa CHP’nin bu millete yaptığı zulümlerden ve devletimize verdiği zararlardan tamamen sen, başında bulunduğun parti ve eski genel başkanlar yani hepiniz suçlusunuz...

Millete yaptığınız zulümlere, devlete verdiğiniz zararlara kimseyi ortak edemezsiniz!

İşte CHP’nin sorunu tam da budur. Devleti kendi çiftliği, milleti de kendilerine hizmet eden ikinci sınıf vatandaş olarak görüyorlar hâlâ…

SEN KANDİL VE PENSİLVANYA YOLCULUĞUNA ÇIK

Sana koltuk veren Pensilvanya’ya, CHP’deki iktidarını garanti altında tutan Kandil’e yürümen lazımken milletle “helalleşmek de” nereden çıktı? Çıkacağın yolun adı “milletle helalleşme” olamaz. Olsa olsa “Pensilvanya ve Kandil’e teşekkür yolculuğu” olabilir!

Bu arada Kılıçdaroğlu’nun üzerine çok da gitmemek lazım. Yeni bir video çekip, “Millet, CHP ile helalleşmeli. Bize yetmiş yıldır iktidarı teslim etmiyorlar. Devleti yönetme hakkımız millet tarafından gasp edilmiştir” de diyebilir…

Olur mu olur. Neden olmasın?

Kılıçdaroğlu’nun “helalleşelim” videosunun daha dumanı tüterken CHP yandaşı “sözde” bir gazeteci, CHP’nin TV’sinde; “Başörtülüler bizden özür dilesin. Onlar yüzünden millet CHP’ye oy vermiyor. CHP’yi iktidar yapmıyor. AK Parti’ye oy veriyor” demedi mi?

Kılıçdaroğlu ve CHP’yi temsil eden tüm politikacının bilinçaltında yatan “hezeyanı” o “sözde” gazeteci böylece açıklamış oldu… Bay Kemal, sizin “helalleşme” yolunda çıkacağınız nokta “milletin de sizden helallik istemesi mi?”

Yola çıkmadan önce bu soruya açıkça cevap verin. Kim, kimden “helallik” isteyecek?

Sizin kurduğunuz “de” bağlaçlı cümle, “sözde” gazetecilerinizin “hezeyanları”, yolculuğun sonunda CHP’nin milletten “helallik” beklediği yönünde çünkü!

CHP’nin genetik kodları, kendisine verilen görev ve kendisine yüklenen misyon değişmediğine göre; yolun sonunda siz zulmettiğiniz milletten helallik ve özür istesiniz!..