Bayramı’nın son günü Beykoz Belediyesi’nin işlettiği Gümüşsuyu Restoran’a giden Ramazan Aksu adlı bir vatandaş kahvaltı yaptıktan sonra tesisten çıktı. Tesis çıkışında Varank’ı gören Aksu, kapıdaki güvenlik görevlisinin Varank’ı tanımadığını ve güvenlik görevlisinin Varank’a tesis içerisine araç alınmadığını ilettiğini söyledi. Aksu, bunun üzerine Varank’ın kendisini tanıtmadığını ve ailesini indirerek, aracını yolun karşısındaki otoparka bıraktığı anlara şahitlik ettiğini belirtti. Varank’ın bu davranışı takdiri topladı.

AYDOĞAN HAKARETLER SAVURMUŞTU

CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, kimlik kontrolü yapmak isteyen polis memuruna kimliğini vermek yerine yoluna devam etmesi kamuoyunun gündemine oturmuştu. Aydoğan görevini yapan polis memuruna, “TBMM albümünden bak” ifadesini kullanmıştı.

Varank’ın takdir toplayan davranışı ilk değil. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank daha önce de pek çok kez tramvay Marmaray gibi toplu taşıma araçlarını tel başına ve korumaları olmadan kullanmıştı. Varank’ın son insanlık dersi de CHPli Veli Aydoğan’ın kendisini tanımayan Polis’i azarlamasından günler önce yaşandı.