Kandil mesajları, Kadir Gecesi'nin gelişiyle birlikte en çok paylaşılan konulardan birisi oldu. Ramazan ayının 27. Gecesine denk gelen Kadir Gecesi için en güzel mesajları ve sözleri sayfayı aşağıya doğru kaydırarak görebilirsiniz. Bugünün anlamı ve önemine vurgu yapabileceğiniz Kadir Gecesi mesajları ile sevdiklerinize tebessüm ettirebilirsiniz. Kur'an-ı Kerim'de bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen ve her yıl okunacak dualar ve yapılacak ibadetler ile değerlendirilen En güzel ve manalı Kadir Gecesi kısa mesajları 2022! Gün ışığı ve anlamlı yeni Kadir Gecesi sözleri! İşte detaylar.

EN GÜZEL VE MANALI KADİR GECESİ KISA MESAJLARI 2022!

Kadir Geceniz mübarek olsun.. Bu günlerin feyzi üzerinize, Rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, Nuru Ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun.

O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.

Bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Kuran da Kadir Gecesi için Leyletül kadri hayrun min elfi şehrin Kadir Gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir diye buyuruluyor. Bu nedenle bu geceyi ihya edelim.. Kadir geceniz hayırlı olsun.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

Ey talihsizlerin sığınağı, acizlerin güç kaynağı, dertlilerin tabibi, çaresizlerin çaresi ve ey her dua'da bulunana icabet eden, Ululuk Tahtının Sultanı! İçinde bulunduğumuz Kadir Gecesi hürmetine bizleri affeyle. Hayırlı Kandiller.

Ey Çaresizlerin çaresi ve ey her duada bulunana icabet eden ululuk tahtının Sultanı! İçinde bulunduğumuz bu Kadir Gecesi hürmetine bizleri affetyle Ya Rabbi! Hayırlı Kandiller.

GÜN IŞIĞI VE ANLAMLI YENİ KADİR GECESİ SÖZLERİ!

Herkesin paylaşabileceği en güzel, resimli ve yazılı Kadir Gecesi sözleri örnekleri şöyle...

Allah'ım! Tüm İslam aleminin çocuklarına ilim, irfan, sıhhat, doğruluk, güzel ahlak, iffet, sadakat, başarı ve cennet nasip eyle. (Amin) Kadir Geceniz Mübarek Olsun.

Ya Rabbi! Hayatımızı Kur'an ve Sünnet çizgisinde Hak dostluğu, takva, azimet ve ihsan şuuru çerçevesinde yaşat. (Amin) Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.

Allah'ım! Gecemizi bin aydan hayırlı kıldığın gibi; Ömrümüzüde bin ömürden hayırlı kıl. Bizi salihler zümresiyle haşreyle. (Amin) Kadir Geceniz Hayırlı Olsun!

Kadir gecesinin sabahında, hepimizin günahlardan temizlenmiş, Allah'ın rahmetine mazhar olmuş kullardan olmamız duasıyla...

Ömrümüzün bir muhasebesini yapabilmek ve hayatımızı 'helal ve haram' sınırlarını gözeterek bir istikamet çizebilme ümidiyle, Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.

Bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi'nin tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ederim. Kandilimiz mübarek olsun...

Hem Ramazan ayının bereketi hem de Kadir Gecesi'nin hayrı üzerimize olsun. Hayırlı kandiller...

Kadir Gecesi'nin bereketinden tüm Müslüman kardeşlerimin yararlanabilmesi dileğiyle... Dualarınız kabul kandilimiz mübarek olsun.

Editör: TE Bilisim