Seçimle ilgili kritik bir süreçten geçen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor... Galatasaray Başkan Adayları Metin Öztürk ile Eşref Hamamcıoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan adaları Burak Elmas'ın istifa edip etmeyeceği ile ilgili flaş ifadeler kullandı. Peki; Galatasaray yeni seçim gün ne zaman? Burak Elmas ne zaman istifa edecek? Burak Elmas'ın kararını belli olurken, başkan adayları yeni seçim tarihini de açıkladı. İşte tüm detaylar ve açıklamaların tamamı...

GALATASARAY YENİ SEÇİM GÜNÜ NE ZAMAN?

Galatasaray'da kongre iptal. İstinaf Mahkemesi seçimli genel kurula tedbir kararı koydu. Galatasaray, yarın 11.00'de Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı düzenleneceğini açıkladı.

Galatasaray'da seçimin iptal edilmesi kararını değerlendiren başkan adaylarından Metin Öztürk şu ifadeleri kullandı:

Seçimin 28 Mayıs'ta yapılması konusunda iki başkan adayı mutabık kaldı. Burak Elmas buna uyacağını söyledi ama fiili bir durum içine de girmedi. Hala top ortada dönüyor.

3 haftadır aynı şeyleri konuşuyoruz. Çıkarsınız 28'e 1 dersiniz, tartışmaya kapanır. Sayın Burak Elmas, umuyorum ki 28'e 1'den 28 Mayıs'ta seçim kararı alır. Bu kaos sona erecek. Katılmayacağını deklare etti. Üçüncü bir aday çıkarsa, o gölge onun üstünde kalır.

YAZIKLAR OLSUN KALIBINIZA"

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk: Mahkeme mahkeme koşup, bitmeyen bir ahlaksızlıkla Galatasaray’ın geleceği ile oynayanları ve arkasındakileri biliyoruz. Yazıklar olsun kalıbınıza.

Editör: TE Bilisim