Real Sociedad'da kiralık oynayan Sörloth, İspanyol kulübü 15 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmazsa sezon sonu RB Leipzig'e geri dönecek. Ancak yıldız futbolcu düzenli oynamak istediği için Alman ekibinde kalmaya sıcak bakmıyor. Sörloth bonservisiyle birlikte sürekli şans bulabileceği bir kulübe gitmeyi planlıyor.

VALERIEN ISMAEL İSTİYOR

Fenerbahçe derbisinden sonra yaptığı açıklamada, "Gelecek sezon bize gol atacak, işi bitirecek forvet lazım" diyen Beşiktaş Teknik Direktör Valerien Ismael, Alexander Sörloth'u kadrosunda görmek istiyor. Fransız hoca, 1.95 boyundaki Sörloth'un fizik gücü, ceza sahasındaki bitiricilik yetenekleri ve takım savunmasına verdiği destek nedeniyle takıma çok faydalı olacağına inanıyor.

MENAJERİ İLE İSTANBUL'DA GÖRÜŞME VAR

Başarılı futbolcunun menajeri yarın  transfer görüşmelerinde bulunmak üzere İstanbul'a gelecek. Siyah-beyazlı yetkililerin yarın veya cuma günü Sörloth'un menajeriyle masaya oturması bekleniyor. Menajerin, Beşiktaş gibi Sörloth'u isteyen Fenerbahçe'nin yöneticileriyle de bir araya geleceği ileri sürülüyor.

BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE İLE TRANSFER REKABETİNE GİRMEYECEK

Beşiktaşlı yetkililerin, Sörloth'un menajeriyle yapılacak görüşmede resmi teklifte bulunarak beklemeye geçeceği bildirildi. Siyah-beyazlıların, Fenerbahçe veya başka bir kulüple rekabete girerek, yıllık ücret konusunda artırama gitmeyeceği iddia edildi. Beşiktaş, Sörloth'la yıllık ücret konusunda anlaşma sağlanması ve Real Sociedad'ın satın alma opsiyonunu kullanmaması halinde RB Leigzig kulübüyle hemen bonservis pazarlığına başlayacak. Siyah-beyazlıların, Alman ekibine 6-7 milyon euro bonservisin yanı sıra olası satıştan yüksek bir pay teklif edeceği vurgulandı.

KAYNAK: MİLLİYET

Editör: TE Bilisim