Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman tüm heyecanıyla sürüyor. Burak Özçivit'in Osman Gazi karakteriyle yer aldığı ATV'nin sevilen Osmanlı dizisi her yeni bölümünde izleyicisine heyecan dolu saatler yaşatıyor. 11 Nisan'da yayınlanan Kuruluş Osman 93. bölümde Bala ve Malhun hatun, Orhan ile Holofira'yı kurtarabildi,ler mi? Son yeni bölümde Nikola son hamle olarak Osman Bey'in ordugahını dağıtarak elinde savaşacağı hiçbir sey bırakmamayı planlamaktadır. Nefes kesen bir dizi keyfi için 11 Nisan 2022'de yayınlanan Kuruluş (Diriliş) Osman 93. bölüm full izleme ve ATV ile Kuruluş Osman son bölüm tek parça izleme bağlantısı metnimizde yer almakta.

Kuruluş (Diriliş) Osman 93. bölüm full izle! ATV ile Kuruluş Osman son bölüm tek parça izle! (11 Nisan 2022)

ATV'nin Kuruluş Osman dizisi 93. bölümünü tek parça full izlemek için BURAYA tıklayınız.

Kuruluş Osman son bölümde neler oluyor? İşte özeti!

“Bizler İnegöl’ün surlarına ebed müddet bir devlet için geldik!”

Bala ve Malhun hatun, Orhan ile Holofira'yı kurtarabilecekler mi?

Kuruluş Osman yeni bölümde Osman Bey, Kayılar ve himayesi altındaki diğer Türk Boylarıyla İnegöl'ü kuşattığı sırada obadakiler ise Holofira'yı teyzesine uğurlamaktadır fakat Holofira'yı götürecek olan Usta Arius'un askerleridir. Holofira'yı kaçıracaklardır. Holofira'nın hangi hamlesi onu bu durumdan kurtaracaktır? Holofira'nın hamlesi Orhan'ı da büyük bir tehlikeye sürükleyecektir. Malhun ve Bala Hatun, Bacıyanlar ile birlikte fütühat yolundayken Orhan ve Holofira'nın tehlikede olduğu haberini alırlar. Malhun ve Bala Hatun, Orhan'ı ve Holofira'yı kurtarabilecekler midir?

Nikola'nın son hamlesi

Diriliş Osman son bölümde Nikola'nın bütün hamleleri boşa çıkmıştır. Ne yaparsa yapsın artık surları dövülmeye başlamıştır fakat asla yılmaya niyeti yoktur. Son hamle olarak Osman Bey'in ordugahını dağıtıp, elinde savaşacağı hiçbir sey bırakmamayı planlar. Romanos'un askerlerini çoktan Osman Bey'in ordugahının çevresinde konuşlandırmıştır.

Aktemur'un akıbeti

Osman Bey'in, İnegöl'e sızdırdığı yeğeni Aktemur bu bilgiyi Osman Bey'e ulaştırmak ister. Aktemur başarılı olabilecek midir? Yoksa ele geçip Nikola ve Romanos'un acımasızlığına mahkum mu olacaktır? Osman Bey, bütün engellere, Nikola ve Ramanos'un direnmelerine rağmen İnegöl surlarını aşabilecek midir? İnegöl'ü fethedip surlarından Kayı'nın sancağını dalgalandırabilecek midir?

Editör: TE Bilisim