Seversin dizisi konusu ne, uyarlama mı? Seversin dizisi nereden çekiliyor, oyuncuları kimler? Soruları arama motorlarında sıkça araştırılmaya başlandı. Kanal D ekranlarında yayın hayatına 1 Haziran 2022'de başlayacak olan Seversin dizisi oyuncuları ve konusu ile dikkat çekiyor. Yaz dizileri arasında beklentilerin büyük olduğu Seversin dizisinde fakir kız zengin oğlan klişesi ekrana geliyor.

SEVERSİN DİZİSİ KONUSU NE, UYARLAMA MI?

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği Seversin dizisi genç kızların romantik prensi, oyuncu Tolga Tuna ile güzeller güzeli Asya’nın aşk hikayesini konu ediniyor.

SEVERSİN DİZİSİ NEREDEN ÇEKİLİYOR, OYUNCULARI KİMLER?

Seversin dizisi nerede çekiliyor sorusu da yanıtını buldu. Yaz döneminde Kanal D'de ekrana gelecek Seversin İstanbul'da çekiliyor. İlayda Alişan'ın çalıştığı AVM ise İstanbul'da yer alıyor.

İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün yer aldığı Seversin Dizisi oyuncuları arasında Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin bulunuyor.

Editör: TE Bilisim