Galatasaray 2021-2022 sezonunu Antalya’da kapattı. Sarı-Kırmızılı takımın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, “Seneye çok farklı bir Galatasaray izleteceğiz” dedi.

Sarı-Kırmızılı takımın futbolcuları Kerem Aktürkoğlu, Taylan Antalyalı ve Sacha Boey maç sonu Gazetemiz Spor Müdürü Kaya Temel’e önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın yerli Ribery'si Kerem, “Seneye herkes çok farklı bir Galatasaray izleyecek. Bu sezonu artık bitirdik. Taraftarımızdan bu sene için özür dileriz. Çok güçlü döneceğiz. Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacağız.” dedi.
Öte yandan, Avrupa kulüplerinin radarında olan Kerem Aktürkoğlu’na şuan için gelen resmî bir teklif bulunmuyor.

“Ders çıkaracağız”

Bu sezon Galatasaray’ın vazgeçilmez futbolcularından biri olan Taylan Antalyalı ise, “Çok yorucu bir sezon geçirdik. Gelecek sezona oldukça sıkı çalışacağız. Yaptığımız hatalardan ders çıkaracağız. Galatasaray’ın hedefi her zaman şampiyonluğa oynamaktır. Bu sezon maalesef bunu başaramadık. Genç bir kadromuz var seneye her şey çok farklı olacak.” diye konuştu.

“Taraftarımız umutlu olsun”

Avrupa’da takım olarak çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen Antalyalı, “Aynı oyunu aynı konsantrasyonu bu sezon lige yansıtamadık. Bunun sebebi ise bu sezon çok fazla değişeme gitmemiz. Taraftarımız gelecek sezon için umutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Sacha kalıyor

Sarı-Kırmızılı takımın Fransız futbolcusu Sacha Boey, “Benim için çok zorlu bir sezondu. Sakatlıklar, hastalıklar üst üste geldi. Elimden gelenin en iyisi yaparak takıma katkıda bulunmaya çalıştım. Yeni sezonda daha hırslı olacağız.” dedi.

Gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı merak edilen Sacha, Galatasaray’a 4 yıllık imza attığını belirtti.

DİRİLİŞ POSTASI / KAYA TEMEL

Editör: TE Bilisim