Türkiye'nin yakın geçmişindeki önemli hadiseleri ele alan Yalnız Kurt dizisinde Mira karakteri merak edildi. Yalnız Kurt Mira kim, kaç yaşında? Yalnız Kurt Mira kimdir, gerçek adı ne? ATV'nin cuma dizisi Yalnız Kurt oyuncularının gerçek adı ve hayat hikayeleri merak konusu. Dizinin öne çıkan karakterlerinden biri olan Mira'nın biyografisi, gerçek hayat hikayesi de sıkça araştırılmakta. Peki, Yalnız Kurt Mira kim, kaç yaşında? Yalnız Kurt Mira kimdir, gerçek adı ne? İşte kısaca bilgiler...

Yalnız Kurt Mira kim, kaç yaşında? Yalnız Kurt Mira kimdir, gerçek adı ne?

ATV'nin yalnız Kurt dizisinde Mira (dizide tam adı Semiramis Myers Hanzade) karakterini canlandıran fotomodel, reklam ve dizi film oyuncusu ve instagram fenomeni Yaprak Medine hakkında çok fazla detay bulunmamakla birlikte kısaca birkaç bilgi aşağıda yer almaktadır.

Oyunculuk eğitimini Esin Doğan oyunculuk atolyesinde bire bir oyunculuk eğitimi ile tamamlayan Yaprak Medine, Eti karam gurme reklamı gibi reklam filmleri ve bir kısa video film deneyiminden sonra 2020-21 yılında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde Beren karakterine hayat verdi.

Yaprak Medine’nin yer aldığı projeler;

Dizi:

Yarım kalan aşklar - 2020

Menajerimi ara- 2020-21

Son Yaz- 2021

*

Reklam:

Et- karam gurme -2019

Museum hotel-2019

Atasay - 2018

*

Kısa film:

Forever young

Editör: TE Bilisim