POMEM sonuçları için araştırmalar devam ediyor. 28. Dönem POMEM başvurularını yapan adaylar heyecanla süreci takip ediyorlar. 10 bin polis alımı başvurularını yapan adaylar en son mülakata girdiler. Peki, Polislik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 POMEM mülakat sonuçları ne zaman belli olacak? İşte konuyla ilgili merak edilenler haberimizde.

POLİSLİK MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

POMEM mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında henüz bir bilgi verilmedi. Sınavlarda başarılı olarak Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde eğitim gören ve eğitim sonunda başarılı olan adayların Polis Memuru olarak atamaları yapılacaktır.

POMEM sonuçları için pa.edu adresinde olacak. Sonuçların bu ay içerisinde adayların erişimine açılacağı tahmin ediliyor. Konuya ilişkin son dakika gelişmeleri için POMEM’in duyurular sayfası takip edilebilir.

2022 POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

POMEM mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında henüz bir bilgi verilmedi. Konuyla ilgili detaylar açıklandığında haberimizde yer alacaktır.

Polis Akademisi Başkanlığı 28 dönem POMEM mülakat sonuçları nereden ve nasıl öğrenilir sorusunun yanıtı da merak ediliyor. Sonuçlar Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden ilan ediliyor. Adaylar aynı zamanda e-devlet üzerinden de sorgu işlemlerini yapabiliyor.

Editör: TE Bilisim