AUZEF sınavları ne zaman başlayacak? AUZEF 2022 sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Soruları gündemde yer almaya devam ediyor. Ara sınavlara katılan adayların finaller için geri sayımı sürerken, tüm dikkatler sınav yerleri için yapılacak açıklamaya yöneldi. İstanbul Üniversitesi'nden yapılan açıklama ile AUZEF sınav yerleri İstanbul Üniversitesi adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile sorgulanacak. Peki, AUZEF sınavları ne zaman başlayacak? AUZEF 2022 sınav sonuçları ne zaman açıklanır? İşte detaylar.

AUZEF SINAVLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

AUZEF sınavları üniversitenin takviminde yer alan bilgilere göre 4-5 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Açık ve uzaktan eğitim programlarındaki tüm sınavlar Türkiye’nin tüm illeri ve KKTC’de toplamda 96 sınav merkezinde gerçekleştirilmektedir. Sınavlar, cumartesi ve pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere toplam 4 oturumda gerçekleştirilir. Sınav salonlarına cep telefonu ile girilmesi kesinlikle yasaktır. Ara sınava herhangi bir sebeple girmeyen öğrenciler için ayrıca mazeret sınavı yapılmayacaktır.

  • Bitirme sınavları 4 - 5 Haziran 2022
  • Telafi sınavları 2 - 3 Temmuz 2022
  • Mezuniyete Üç Ders Sınavı 24 Temmuz 2022

AUZEF 2022 SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

2021-2022 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı bitirme sınavı 4-5 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Sınav sonuçlarını ne zaman açıklanacağı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili detaylar geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

Editör: TE Bilisim