Okulların kapanmasına kısa bir zaman kaldı. Sınavlar yapılıyor. Ardından not bilgileri e-okul bilgi sistemine giriliyor. Milyonlarca öğrenci karnelerini aldıktan sonra yaz tatiline girecek. Peki, Veli bilgilendirme ne zaman kapanacak 2022? VBS ekranı hangi gün kapanacak? İşte tüm merak edilenler haberimizde.

VELİ BİLGİLENDİRME NE ZAMAN KAPANACAK 2022?

E-Okul karne döneminde öğrencilerin erişimine açık olmaya devam edecek. Öğrenciler tarafından karneler için not girişinin tamamlanmasını nitelemek için kullanılan E-Okul ekranın kapanması ise artık mümkün gerçekleşmemektedir. Karne gününe kadar E Okul ekranı açık kalmaktadır.

VBS EKRANI HANGİ GÜN KAPANACAK?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, bakım ve onarım zamanları haricinde kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Dönem sonlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle girişlerde aksaklıklar yaşanabilmekte, bu durum ise öğrenciler tarafından E-Okul VBS'nin kapatıldığı şeklinde yorumlanmaktadır. E-Okul karne döneminde öğrencilerin erişimine açık olmaya devam edecek. Öğrenciler tarafından karneler için not girişinin tamamlanmasını nitelemek için kullanılan E-Okul ekranın kapanması ise artık mümkün gerçekleşmemektedir.

Editör: TE Bilisim