Polonya'da yarın Dinamo Kiev ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Ukrayna ekibi karşısındaki ilk 11'ini belirledi. Jesus, 4-1-3-1-1 sistemiyle sahaya çıkıp, İstanbul'daki rövanşa avantajlı bir skorla dönmek istiyor.

Ülkemizi Trabzonspor ile birlikte Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Fenerbahçe , bu sezonki ilk ciddi sınavını Kupa 1'de verecek. Sarı- Lacivertliler, Devler Ligi 2. ön eleme turunda yarın teknik direktörlüğünü Mircea Lucescu'nun yaptığı Dinamo Kiev'le karşılaşacak. Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sebebiyle mücadele, güvenlik nedeniyle Polonya'da oynanacak. Bu maç öncesi tüm hazırlıklarını yapan Kanarya'da teknik direktör Jorge Jesus, kafasındaki ilk 11'i hemen hemen oluşturdu. Bu eşleşmenin ilk sınavında Jesus, kaleyi beklendiği gibi kaptan Altay Bayındır'a teslim edecek.

Szalai'nin yanında Serdar

4'lü bir savunma hattı oluşturacak Kanarya'da sağ bekte Osayi Samuel, sol bekte Ferdi Kadıoğlu, stoperde Kim'in gidişi sonrasında Attila Szalai'nin yanında Serdar Aziz oynayacak.

İsmail oynayacak, Arda Güler yedek soyunacak

Defansın hemen önünde İsmail Yüksek yer alacak. Onun önündeki 3'lü orta saha, Lincoln, Zajc ve İrfan Can Kahveci'den oluşacak. Onların önünde Bruma, serbest oyuncu rolünü üstlenirken, en ileri uçta ise Enner Valencia forma giyecek. Sarı-Lacivertliler'de genç yıldız Arda Güler'in ise hamle oyuncusu olarak yedek soyundurulacağı konuşuluyor.

(Fanatik)

Editör: TE Bilisim